Horoskop kaže: Ovi znaci najčešće varaju!

Radiosarajevo.ba
Horoskop kaže: Ovi znaci najčešće varaju!
Pixabay / Ilustracija
Iako postoji mnogo faktora koji u konačnici određuju to da li ćete ili želite prevariti svog partnera, tu je i horoskop koji ima svoje "pojašnjenje".

Koji znaci najčešće i kako varaju, otkriva Cosmo.

Ovan - Vi ste kompetitivni, tako da ako vaš partner ugleda nekoga i pomisli da je privlačan/a, sve ćete pretvoriti u utrku, kako bi se neko borio za vas, što bi moglo uključiti i treću osobu.

Bik - Znate da ste tvrdoglavi i vjerni, jednom kada se obavežete nekome, nema šanse da ćete prekširi zavjete. Ipak, ako se ne osjećate voljeno, postoji šansa da ćete sreću potražiti u nekom drugome.

Blizanci - Neodlučni ste, vaša pažnja luta ... to znači da će vam trebati mnogo više nego što vam jedan partner može pružiti. 

Rak - Vi ste izvor emocija i potrebna vam je stabilnost, tako da ste jedan od rijetkih znakova koji bi prevarili. No, zbog toga vam i je teško prekinuti vezu...

Lav - Vi se morate osjećati kao zvijezda svakog filma, svakog mjesta, svakog grada ... Ako vam vaš partner ne pruži tu glavnu ulogu, naći ćete drugog koji hoće.

Djevica - Brinete zbog problema koji još ni ne postoje, tako da je moguće da ćete pronaći drugog/u čim osjetite da vaš partner ne odgovara vašim perfekcionističkim standardima.

Vaga - Vi ste po prirodi skloni flertu, no isto toliko volite romansu tako da ćete rijetko varati. Ako pak prevarite, to će biti na emocionalnoj bazi.

Škorpija - Vi ste igrač, sve do jednom, sve dok ne upoznate onu pravu osobu. Jednom kada se smirite uz pravu osobu, tu se za cijeli život.

Strijelac - Brbljivi ste, stoga bi bilo teško da imate tajnu aferu, jer biste morali nekome ispričati. Za vas je seks zabavna igra bez pravila...

Jarac - Lojalni ste i neko na koga se uvijek može osloniti. Više razmišljate o društvu, nego o ljubavi. Više vas zanima društveni uspon, nego partner. I tako birate osobu koja će vas pratiti.

Vodolija - Kada pronađete osobu koja vam odgovara, vi ne varate. Čak iako dospijete u neku škakljivu situaciju, prekinut ćete sve prije nego postane ozbiljno.

Riba - Vama vladaju empatija i emocije, što znači da ćete teško prevariti. Jedino ako se nalazite u teškoj vezi od koje pokušavate pobjeći, moguće je da ćete naći nekoga drugog, no i tada će vas sustići krivica koju često osjećate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije