! / Horoskop da partneri polude: Ovnu grickajte uho, Djevica voli jezikom oko pupka

04. 08. 2019. u 18:11:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ovan

U duši je lovac pa ga uzbuđuje kad se partnerica poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresirana. Ovnica je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto jer voli biti zgrabljena i bačena na krevet. Mora osjetiti vašu snagu, no ne trpi grubost.

Maženje po potiljku i licu Ovna dovodi do ekstaze i njegova. Uho, ušna resica, čelo, trepavice i obrve posebno su mu osjetljivi na dodir. Neće moći zaustaviti navalu strasti ako mu nježno stimulirate neke od tih ljubavnih točaka.

Bik

Zavođenje i romantika Bika uzbuđuju više od seksa. Padaju na komociju i senzualnost. Kao pokošen pada na mirise, a njegovo čulo osjeta dovoljno je oštro da između vašeg parfema osjeti i miris vaše kože. Uzbuđuje ga sve meko i udobno, pa krevet na kojem vodite ljubav treba biti bogat jastucima i svilenim plahtama. Da biste uzbudili Bikicu, budite strpljiv ljubavnik. Mazite je, dugo je pripremajte i uzbuđujte. Što joj dulje golicate maštu tajnovitim pogledom, više će vas željeti.

Ilustracija - undefined

Foto: Pixabay: Ilustracija

Ako prikrivenom erotskom vulkanu Biku počnete ‘obrađivati’ vrat, shvatit ćete da ste pronašli njegovo vrelo strasti. Posebno je osjetljiv na poljupce ili igru jezika po vratnoj žili. Ako se lagano strese na vaš dodir, znači da ste ga pogodili u ‘žicu’.

Blizanci

Blizancu probudite znatiželju. Nemojte mu otvoreno reći kakav intimni veš nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudit će ga već i sama pomisao da će morati, skidajući komad po komad vaše odjeće, to otkriti sam. Koketnu Blizanku iznimno uzbuđuje zavođenje. Voli igru riječi i nadmudrivanja, a kada se radi o erotskim pričicama tu je majstor od zanata. I još nešto: uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

Želite li uzbuditi Blizanca, usnama nježno osvajajte kožu njegovih ramena. Naročito mu je osjetljiva koža na zapešću zgloba ruke pa ‘šaranje’ vaših nemirnih prstiju ili nježni poljupci izazvat će kod njega pravi strujni udar.

Rak

Možete biti pravi virtuoz u seksu, ali ako muškarac Rak osjeti da mu emocionalno ne pripadate, teško ćete ga moći uzbuditi. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, najbolje blizu vode. Račicu uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo njenu dušu, koji dira i grli samo njeno tijelo. Morate biti nježni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost, beskrajno dugo je maziti jer se sporije zagrijava.

Oborit ćete ga s nogu dodirima po njegovoj iznimno osjetljivog koži grudi. Ovo se odnosi na oba spola. Bradavica je pravo malo sladostrasno jezero kroz koje izvire sva njegova strast. Tu erogenu točku možete obrađivati čime stignete: jezikom, prstima ili draškati pramenom kose.

Lav

Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se vaš strastveni Lav osjećati kao njegov animalni dvojnik lav - Kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim tijelom – uzbuđuje ga osjećaj dominacije. Lavicu zagrijavajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da ljepšu i poželjniju ženu niste vidjeli. Ona se mora osjećati kraljicom na pijedestalu svih vaših želja.

Ilustracija - undefined

Foto: Thinkstock: Ilustracija

Vatrenog pripadnika ovog znaka najbolje ćete uzbuditi budete li ga izazivali dodirima ili vlažnim poljupcima po leđima. Masažom leđa ćete ga oboriti do kraja.

Djevica

Uzbuditi ga možete ako mu priredite kakvu šok-terapiju. Kad umoran dolazi kući, umjesto ručka mu još s vrata servirajte nešto puno bolje – sebe, ali odjevenu samo u kuhinjsku pregaču. Nju morate naučiti kako da se opusti. Odvedite je pod tuš, sapunajte njeno tijelo dok mlaz tople i hladne vode usmjeravate tamo gdje je najosjetljivija.

Pupak je njena erogena zona. Prvo joj uzbudite osjetljivu kožu trbuha, a zatim njezinu malu jamicu strasti – najbolje jezikom.

Vaga

Šarmantnu mušku Vagu uzbudit ćete zavodljivim intimnim rubljem, mirisima i decentnom šminkom. Uzbudit će ga vaša kombinacije nevinog anđela i pohotne grješnice. Putena žena Vaga voli da ju se zavodi pa tu fazu udvaranja nastoji održavati u vezi što dulje. Koža na struku je izvor sladostrašća za gotovo svaku Vagu, a posebno će se uzbuditi ako je mazite na pojasnom dijelu leđa. Nježnim, ali istovremeno i čvrstim gnječenjem prstiju postići ćete da osjeti žmarce strasti.

Škorpion

Pohotljiv dušom i tijelom, još ćete morati razmišljati kako da se od njega obranite. Pravit će se hladan, no prije nego što uopće napravite prvi potez, pročitat će sve vaše namjere. Gdje god ga taknete (čak i slučajno) već je uzbuđen. Ni Škorpionka nije ništa manje strastvena. Ono što je može spolno uzbuditi je naboj i dramatičnost neke situacije. Požudna, strastvena i dominantna, vladat će svim vašim čulima.
Reagiraju na svaki dodir Škorpiona možete maziti, dirati, štipkati i ljubiti gdje god vam padne na pamet. Kod njega jednostavno ne možete pogriješiti.

Strijelac

Uzbuđuje ga rizik i neizvjesnost, voli biti viđen na ‘djelu’. Računajte na njegovu animalnu prirodu. Zamislite ga kao pračovjeka koji svoju ženku vuče za kosu odvlačeći je u pećinu i s njom divlje opći. I žena Strijelac slična je mužjaku svog znaka. Uzbuđuje ju rizik i neizvjesnost, ona voli biti viđena, ali i dovoljno zaklonjena od direktnih pogleda. Pripadniku ovog znaka stimulirajte unutrašnjost bedara, tu mu je koža tako osjetljiva da se čini kao da je svaka pora predodređena za užitak. I bokovi su mu osjetljivi pa prilikom vođenja ljubavi vole da im se taj dio rukama snažnije stišće.

Jarac

Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog pohotnog vampira strasti – isisat će sve vaše sokove. Da bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak jer ga odbija sve što je riskantno i ekshibicionističko. Budite topli i podatni, ne pretjerujte sa šminkom. Tipična žena Jarac želi biti rob svojih strasti i nagona, ali je razum u tome sprječava. Vrlo teško se opušta, kontrolira svoj libido i srami se svojih erotskih maštarija. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu pokušajte razbiti njen oklop suzdržanosti. Erogena zona u Jarca su listovi nogu i koljena. Njegova strast će proključati budete li mu prstima radili duge i spore pokrete po cijeloj dužini nogu te masirali mišiće.

Vodolija

Muškarca Vodenjaka ćete spolno uzbuditi originalnim prijedlozima nečega što u seksu možda još nije probao. Pričajte mu kako s njim zamišljate seks u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gdje ima ljudi. Vodenjačica voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može djelovati kao da je operirana od romantike. Varate se jer pojam romantike za nju ima sasvim drukčije značenje. Pošaljite joj vruću poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje. Želite li Vodenjaka prebaciti u drugu ljubavnu dimenziju - dodirujte mu noge, ali se posebno koncentrirajte na gležanj. Tu leži njegov najveći izvor strasti i uzbuđenja.

Ribe

Uzbuđuje ju jak i maštovit ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitirati poeziju, a u drugom trgati odjeću – no i to mora učiniti sa stilom. Preuzmite inicijativu u seksu jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Prihvatit će bilo kakvu situaciju, bitno je da ste vi u njoj glavna glumica. Gdje i kako god da je uzmete, žena Riba neće vam znati reći ‘ne’. Priredite joj ugodnu i toplu atmosferu, mazite je i masirajte gdje stignete (najbolje stopala). Kod senzualnih Riba erogena zona se nalazi na stopalima. Posebno reagiraju ako im se stimuliraju nožni prsti.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA