Hit video: Pokušao ući na TikTok preko 18 godina stare Motorole

2
Radiosarajevo.ba
Hit video: Pokušao ući na TikTok preko 18 godina stare Motorole
Foto: TikTok / Pokušao Motorolom ući na TikTok

Jedan korisnik TikToka objavio je video u kojem pokušava s 18 godina starim mobitelom pristupiti toj društvenoj mreži, a njegov video ubrzo je postao viralan.

Korisnik Stephen Smith pokušao je s 18 godina starom Motorolom RAZR V3 pristupiti popularnoj društvenoj mreži TikTok. Nakon što upiše adresu u preglednik, vidimo da se oko 45 sekundi pokušava spojiti. Ipak, njegov pokušaj je bio neuspješan te je na kraju dobio poruku: "Podatkovni server nije dostupan."

Njegova objava ubrzo je postala viralna te je video pregledan gotovo milion puta, a korisnici su mu ostavili i brojne komentare u kojima se prisjećaju skupoće nekadašnjeg mobilnog interneta, piše Index.

Uhapšen vozač u Goraždu: BMW-om udario pješakinju, pa pobjegao sa mjesta nesreće

Uhapšen vozač u Goraždu: BMW-om udario pješakinju, pa pobjegao sa mjesta nesreće

Vratio se Tamagotchi, omiljena igračka iz 90-tih

Vratio se Tamagotchi, omiljena igračka iz 90-tih

"To će biti 50 dolara", "Mahnito pritišćem 'Odustani' prije nego što se pojavi na računu", "Nikada nisam stigla ovako daleko. Uspaničila bih se čim bih pritisnula gumb za internet", "Upravo si potrošio cijelu životnu ušteđevinu na ovo", "Zaboravio sam na strah koji sam imao kada bih slučajno kliknuo gumb za internet", pisali su mu komentatori.

Stephen Smith na TikToku često objavljuje snimke na kojima se zabavlja sa starim mobilnim telefonima, ringtone melodijama i sličnim pomalo i zaboravljenim stvarima, a video spajanja Motorolom na TikTok mu je jedan od najpopularnijih.

@buffsteve24

#viral #oldphone #mobilephone #fyp #foryoupage #throwback #2000sthrowback #90sthrowback #polyphonic #monophonic #ringtone #ringtones #tiktok #browser #motorola #razr #hellomoto #motorazr #motorolarazr

♬ Super Mario (Trap Remix) - Trap Remix Guys

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije