Hit na TikToku: Pjevao od Sarajeva do Beča, suputnici u autobusu ga slušati 14 sati

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko pjeva zlo ne misli

***

Kakva budala ...

... pa kako ste ga trpili, svaka vam cast!!

Putnik

I ja cu uskoro da pjevam ako bog da. Od srece sto ostavljam kosmar za sobom.

Vako ce

i Milojko, na traktoru od Laktasa do Surdulice.

Za putnika iz košmara

I ja cu uskoro da pjevam ako bog da. Od srece sto ostavljam kosmar za sobom. ka Putnik @Putnik I pjevaj, prijatelju! I proživi ostatak života dostojno čovjeka. Ovdje je, doista, ostao samo košmar iz kojega nema buđenja. Nekima je, kao spas i oslobođenje, preostao samo odlazak s ovoga svijeta. A svima koji još mogu živjeti punim plućima, odlazak iz ovoga košmara je jedino smisleno i spasonosno rješenje. Sretno, kamo god išao i gdje god bio!

Katil

Ovaj bi prvi pobjego u Bec da se zapuca.

Valter

BOSNA NAJBOLJA ZEMLJA I NAJLJEPSA ALI NEVALJA SISTEM.SISTEM NEDA POSTENOM INSANU DA NAPREDUJE

Na sopstvenu odgovornost

Pa se ti vozi autobusom.

Ne pijem dok Paja vozi

Ovaj bi prvi pobjego u Bec da se zapuca. ka Katil A ti bi drugi drugi i eto ga prvi si pobjegao kad bi zapucalo

Ne pijem dok Paja vozi

Ove dijaspore patriote na socijali će u svakoj situaciji prosipati mržnju. Ne razumijem zašto im čovjek smeta što pjeva? Ne kontam

/ Najnovije