Greškom zamijenile kapute u kafani. Dogovarale razmjenu i tada je nastao haos

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damir

Kome je ovo zanimljivo, i zaista, ali zaista se normalan čovjek često upita kakvi li ste vi samo retardi i dokoni degenerici koji ovo glupilo držite za nešto makar malo interesantno, da ne kažem goruće ili poučno na bilo koji način. Mjesecima je na ovom portalu svaki dan neka glupa vijest o Elli Dvornik, Severini ili nekoj sličnoj gumenjari i to se makar na neki način može i shvatiti. Shvatiti da je uređivač portala i glupak koji to plasira provincijsko millenialni degenerik koji ne prestaje d.rkati na te žgube, pa hajd i nekako. Ali ovo glupilo je stvarno neobjašnjivo i odgovorno tvrdim da, ako želite biti čitani i primjećeni u ovom svijetu elektronskih medija, makar i ovom našem, ovog debila koji je ovo napisao ili kopirao negdje s drugog još glupljeg mjesta i ko je ovo objavio definitivno morate otpustiti iz redakcije!

Samir

Zasto ovo treba da se tice bilo koga drugog osim ove dvije strane u svemu ovome? Prestanite da trujete medijski prostor glupostima.

/ Najnovije