Gradi toalete od 20.000 dolara za vjenčanje: Milioner ženi djevojku iz BiH

Radiosarajevo.ba
Gradi toalete od 20.000 dolara za vjenčanje: Milioner ženi djevojku iz BiH
Marijn Smith / Feadship
Nadi Hasandedić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, uskoro će postati supruga australskog milionera Nevilla Crichtona,a njihovo vjenčanje bit će jedno od najraskošnijih ove godine, prenijeli su brojni mediji.

Kako se doznaje, Neville će za ovo vjenčanje potrošiti basnoslovnih milion dolara, a pripreme su već počele i to ulaganjem od 20 hiljada dolara za izgradnju dodatnog bloka toaleta u 167 godina staroj Velikoj sali sidnejskog univerziteta, gdje će njihovo vjenčanje biti održano, prenosi Daily Telegraph.

Još jedna stvar koja je začudila medije jesta da je mladoženja od zanosne bh. državljanke stariji čak 34 godine, te su mnogi posumnjali u poštene namjere Nadi Hasandedić u vezi koja će biti ozvaničena 13. maja.

Inače, Crichtone je u Australiji poznat prema tome što se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju. Njegovo bogatstvo se danas procjenjuje na 400 miliona australijskih dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije