Godine nisu važne

Radiosarajevo.ba
Godine nisu važne

Holandska pjevačica Patricia Paay pokazat će svoje golo tijelo u decembarskom izdanju Playboya. Šta je tu čudno? Pa to se događa svaki mjesec. Istina, s tim da Patricija ima 60 godina!

Ta je obdarena zabavljačica već dva puta gostovala u popularnom časopisu za muškarce davnih 80-ih godina prošlog stoljeća, a ovim će posljednjim fotografiranjem dobiti titulu najstarije zečice.

Patricia, koja inače nastupa kao sutkinja u holandskoj verziji Supertalenta, za mjesto fotografiranja odabrala je seosku kuću na osami. Fotograf, Philip Riches, koji ju je ponovo fotografisao, priznao je kako unatoč godinama pjevačica izgleda "vatreno".

"Izgleda fenomenalno i u vrlo je dobroj formi. Otvorena je i puna energije, a na kraju snimanja ja sam bio taj koji je izmoren. Sve na njoj je prirodno, od grudi, preko stražnjice do nogu. Dobro, možda su nokti bili lažni", sramežljivo je objasnio Riches.

jutarnji.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije