Fudbaler i babica: Porodio suprugu ispred zgrade, imao je i pomoć

Radiosarajevo.ba
Fudbaler i babica: Porodio suprugu ispred zgrade, imao je i pomoć
Instagram / Sretni roditelji

U Brazilu se desila nevjerovatna situacija, koja je čak i objavljena na društvenim mrežama. 

Bryan Borges je 24-godišnjak je fudbaler drugoligaša Nautico Capibaribe. Pažnju javnosti privukao je nedavni događaj, u kojem je porodio suprugu ispred zgrade.

Bryan i njegova supruga Myllena snimljeni su sigurnosnom kamerom u liftu zgrade u kojoj žive. Na snmci se može primijetiti kako su zaljubljeni i nasmijani, posebno jer je Mylenna bila u poodmakloj trudnoći.

Znali su i spol djeteta, te su curici unaprijed dali ime Cecilia.

Kamera je snimila plato ispred zgrade te kako se pretvara Bryan u babicu, a u pomoć mu pristižu kolege fudbaleri koji žive u istoj zgradi.

Cecilia se rodila ispred zgrade, a porodio ju je vlastiti tata!

Doktori su došli kasnije i odveli roditelje i bebu na pregled. Svi su zdravi, prenosi 24sata.hr.

Bryan je poslije društvene mreže zasuo fotografijama voljenih dama i, nakon što su sve prenijeli lokalni mediji, dobio više medijske pažnje nego u cijeloj svojoj fudbalskoj karijeri.

"Polegao sam Mylennu na zemlju, ona viče 'Beba izlazi', ja pogledam i vidim Cecilijinu glavicu. Rodila se teška gotovo tri kilograma i duga 46 cm. Bez ikakve dvojbe, bez imalo sumnje: najsretniji dan u mom životu", izjavio je ponosni tata i suprug.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije