Frizerka otkrila: Ove četiri stvari kod mušterija najviše mrzimo

4
Radiosarajevo.ba
Frizerka otkrila: Ove četiri stvari kod mušterija najviše mrzimo
Foto: Pexels / Frizeri savjetuju

Mnoge žene imaju svoje omiljene frizere u koje imaju povjerenja i kojima će se uvijek bez brige prepustiti u ruke, no frizeri ne dočekuju uvijek klijente s istim oduševljenjem.

Jedna je frizerka na društvenim mrežama podijelila objavu u kojoj otkriva da neki klijenti mogu biti naporniji od drugih.

Frizerka Helen Rose Howard nedavno je objavila snimku u kojoj je navela koje četiri navike njenih klijenata najviše nerviraju.

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Iako je video snimila u šaljivom tonu, ove je navike nazvala 'nepotrebnima' i 'čudnima'. Riječ je o sitnicama, no vjerojatno će se svako od nas prepoznati bar u jednoj.

Navela je tako da joj smeta kad klijentica 'ne želi držati pognutu glavu' dok joj šiša stražnji dio kose, već se uporno vraća u uspravan položaj.

Sljedeća 'problematična' navika je ona kad se klijentice, dok im ona povlači kosu četkom za feniranje unazad, cijelim gornjim dijelom tijela naginju unazad.

Nije joj drago ni kad žene pokušavaju uspostaviti kontakt očima dok im pere kosu, kao ni kad pokušavaju podići kosu dok im ona stavlja pregaču preko odjeće, prenosi Story.

@helenrosehoward

Hairdressers, do you relate? 😂 #hair #hairdresser #hairtok #fyp #foryou #foryoupage

♬ Fantasy X Feel So Close Carter Walsh Mashup - CarterWalsh

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije