Fotografirala se pa tek kasnije uočila prosti detalj u pozadini

Radiosarajevo.ba
Fotografirala se pa tek kasnije uočila prosti detalj u pozadini
Foto: Instagram / Steph Elswood

Influenserica s Instagrama podijelila je sa svojim pratiteljima veoma jedinstven selfie s plaže. Naime, njoj su pingvini upali u kadar kada je našla savršen ugao i dobro osvjetljenje, a onda je shvatila i što su pingvini u tom trenutku radili...

Steph Elswood tvrdi da joj je ovaj selfie koji je nastao na plaži u Cape Townu, najdraži od svih koje je napravila.

Na njemu su joj u kadru i pingvini koje je ona i željela fotografirati, ali nije shvatila šta oni rade iza nje sve dok nije htjela objaviti fotografiju.

"Dobro, ovo je moj omiljeni selfie. Molim vas, pogledajte sljedeću fotografiju. Bila sam tamo 10 minuta pokušavajući napraviti dobru sliku sa svojim prijateljima Penny i Guinom, a oni su se sve vrijeme parili. Bila sam previše usredotočena na sebe da bih to primijetila. Ups!" napisala je Steph između ostalog u okviru objave.

Ova objava donijela joj je u tri dana skoro 12.000 lajkova, a ljudi ni poslije 250 komentara ne prestaju pisati o njoj, osobito otkad ju je editirala i dopisala nove informacija do kojih je došla.

"Saznala sam da su pingvini na ovoj plaži pod stresom jer im turisti pokušavaju prići previše blizu. Osjećam se krivom što sam doprinijela tome. Ako budete dolazili ovdje, pitajte prvo čuvare na kojoj se udaljenosti od pingvina trebate držati, jer nama niko nije rekao pravila sve dok nisam objavila fotografiju", savjetuje ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije