Evo za koliko novca godišnje možete živjeti na kruzeru

0
Radiosarajevo.ba
Evo za koliko novca godišnje možete živjeti na kruzeru
FOTO: AA / Kruzeri / Ilustracija

Kompanija za krstarenja organizuje trogodišnje krstarenje od 130.000 milja za 30.000 dolara (55.000 KM) po osobi godišnje.

Life at Sea Cruises otvorio je rezervacije za svoje trogodišnje putovanje MV Gemini, koji isplovljava iz Istanbula 1. novembra.

Kompanija obećava da će obići 375 luka širom svijeta, posjećujući 135 zemalja i svih sedam kontinenata.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Brod će prijeći više od 130.000 milja tokom tri godine, a krstarenje će obuhvatiti znamenitosti od kipa Krista Otkupitelja u Rio de Janeiru i indijskog Taj Mahala, do meksičkog Chichen Itze, piramida u Gizi, Machu Picchua i Velikog kineskog zida.

Čak uključuje i putovanja na 103 “tropska otoka”. Od tih 375 luka, u 208 će biti zaustavljanja preko noći, što daje dodatno vrijeme na odredištima, piše CNN.

Kompanija je spin-off kompanije Miray Cruises, koja trenutno ima MV Gemini koji krstari Turskom i Grčkom.

Ima 30-godišnju historiju u industriji krstarenja. MV Gemini će biti remontovan za putovanje.

Zbog nove prirode putovanja, uz tradicionalne sadržaje brodova za krstarenje poput restorana i zabave, Gemini će također biti opremljen za rad na daljinu.

Viralan snimak kruži internetom: Podvodni fenomen koji može "ubiti sve oko sebe"

Viralan snimak kruži internetom: Podvodni fenomen koji može "ubiti sve oko sebe"

Kompanija obećava poslovni centar punog opsega sa sobama za sastanke, 14 ureda i poslovnu knjižnicu uz besplatan pristup, besplatni Wi-Fi velike brzine.

Postojat će i bolnica koja će raditi danonoćno s besplatnim liječničkim posjetima. Kompanija također nudi mogućnost 'dodatnih poreznih olakšica kada radite kao međunarodni rezident na brodu.'

Brod će okružiti Južnu Ameriku uz Božić u Brazilu i Novu godinu u Argentini, obići Karibe i obuhvatiti obje obale Srednje Amerike, zatim se popeti zapadnom obalom Sjeverne Amerike, prelazeći na Havaje.

Obavila kupovinu u Njemačkoj i objavila račun: Lavina komentara zbog cijene povrća

Obavila kupovinu u Njemačkoj i objavila račun: Lavina komentara zbog cijene povrća

Zaustavljanja u Aziji uključuju Japan, Južnu Koreju i Kinu. Također uključuje većinu klasičnih odredišta jugoistočne Azije, od Balija, Da Nanga u Vijetnamu i kambodžanske obale do Bangkoka, Singapura i Kuala Lumpura.

Kružit će oko Australije, Novog Zelanda i otoka u južnom dijelu Tihog oceana, zatim se otisnuti do Indije i Šri Lanke, posjetiti Maldive i Sejšele prije nego što otplovi do Afrike, gdje će proći put od Zanzibara do Cape Towna i potom uz zapadnu obalu Afrike do otoka uključujući Svetu Helenu, Kanare i Madeiru.

Plovit će i Sredozemljem i oko sjeverne Europe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije