EU donijela historijsku odluku - evo koja četiri kukca su odobrena za jelo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HH

Gdje su sad ona silna udruženja za zaštitu životinja. Nisu samo psi životinje. Za dvadesetak godina ćemo jesti sami sebe..

Baton

Dobro je nek su konačno odobrili sve sam se pitao kada će da mi odobre da jedem te crve.Do sada ucrvano brašno morao bacati a sada samo zagrabi zamjesi i eto bureka ihaj......

Sabina Šabić

Soylent Green is people! Soylent Green is people!!!!

Gh

Nacisti iz eu vise ne znaju kud udaraju. Spremaju se za glad kad im se ko bumerang vrate sankcije rusiji.

Tz

I hajvan odnosno stoka bira sta ce jesti a ovi evropejci su pravi hajvani i gori od toga

/ Najnovije