Drugi dio augusta donosi iznenađenje za tri horoskopska znaka: Promijenit će im se 2022. godina

0
Radiosarajevo.ba
Drugi dio augusta donosi iznenađenje za tri horoskopska znaka: Promijenit će im se 2022. godina
Pixabay / Ilustracija/Horoskop

Astrolozi ističu da će drugi dio augusta biti vrijeme pozitivnih promjena, lijepih iskustava i doživljaja koji nam mogu promijeniti stvarnost.

Otkrivamo koja tri horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti:

Rak

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promjene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Željet ćete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni. Imate pun raspored pa će vam to skrenuti pažnju s pesimističnih i negativnih misli. Kraj augusta donosi vam jedno lijepo iznenađenje – novo poznanstvo.

Sergej Barbarez se oglasio dok su svi spavali, njegova objava oduševit će bh. navijače

Sergej Barbarez se oglasio dok su svi spavali, njegova objava oduševit će bh. navijače

Lav

Lavove očekuje najveći uspjeh u karijeri. Od prvih dana augusta sve počinje da se razvija, a vaša ambicioznost napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Lako je moguće da će vam avgust uljepšati cijelu 2022. godinu, piše Sensa.hr.

Djevica

Krajem jula jedan događaj vas je inspirisao na nova dostignuća. U augustu ćete doživjeti istinsku sreću, a pozitivna energija utjecat će dobro i na međuljudske odnose. Osmi mjesec će biti jako sretan za vas u svim područjima vašeg života. Lijepe stvari će se dogoditi kada je riječ o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju s osobama koje čine vaš život tako magičnim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije