Djevojka prodaje nevinost za 400.000 dolara i tvrdi da to radi „iz ljubavi“

Radiosarajevo.ba
Djevojka prodaje nevinost za 400.000 dolara i tvrdi da to radi „iz ljubavi“
PrtScr / Katherine Stone
Katherine Stone, 20-godišnja djevojka iz Nevade, nedavno je potpisala ugovor s jednim od tamošnjih legalnih bordela, ali ne kako bi radila kao prostituka.

Ona nudi ono što prostituke koje rade u bordelu ne mogu: prodaje svoju nevinost za 400 hiljada dolara.

Njena odluka naišla je na brojne kritike javnosti, a mnogi joj poručuju da se to što djevojka prodaje „čini za ljubav“, no ona tvrdi da radi upravo to.

Kako je Stone otkrila za CNN, prije dvije godine, njen dom u Seattleu uništen je u požaru. Bez osiguranja i bez ušteđevine, njena obitelj bila je primorana da nastavi živjeti u devastiranom objektu. Upravo je stoga, kad je vidjela oglas za zapošljavanje u jednom od bordela u Nevadi, vidjela šansu, poručuju, „da sve popravi.

Ljudi mi kažu da se nevinost gubi iz ljubavi. Ja to upravo radim – gubim je iz ljubavi prema obitelji“, kazala je ova djevojka.

Dennis Hof, čovjek koji je vlasnik sedam od ukupno 19 legalnih bordela u Nevadi zaposlio ju je – i uzet će 50 posto od njene zarade.

Stone kaže da je njena nevinost na „aukciji“ – ko ponudi više, može je kupiti, a trenutno su ponude iznos viši od 400 hiljada dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije