Žena zvala vatrogasce da joj skinu – pojas nevinosti...

Radiosarajevo.ba
Žena zvala vatrogasce da joj skinu – pojas nevinosti...

Padovanski vatrogasci nemalo su se iznenadili kada je u njihovu stanicu stigla četrdesetogodišnja Italijanka, preklinjući ih da joj otključaju bravu.... na pojasu nevinosti, jer je izgubila ključ.

Padovanka nije odmah precizno objasnila o čemu je riječ, piše list Mattino di Padova. Najprije je kazala da je izgubila ključeve brave pa je u panici jer je ne može otključati.

No ostali su potpuno zatečeni kad im je gospođa rekla da je posrijedi brava na pojasu nevinosti koji ima ispod odjeće, pritom podigavši vestu kako bi im zorno predočila problem.

Unatoč vrlo delikatnoj situaciji i zahtjevu, padovanski su se vatrogasci pokazali kao odlični profesionalci, uz to i vrlo savjesni, piše Fena.

Presjekli su lokot i potom pitali ženu je li bila žrtva nasilja i je li ju neko prisilio da nosi steznik od metala, na što im je ona odgovorila da je samo željela sebe prisiliti na seksualnu apstinenciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije