Dječak je pozvao policiju da mu dostave pizzu, želja mu se ispunila

Radiosarajevo.ba
Dječak je pozvao policiju da mu dostave pizzu, želja mu se ispunila
Foto: Sanford Police Department / Policajci i dječak Manny Beshara

Dječak Manny Beshara je pozvao policiju da mu dostavi pizzu. Dobio je neočekivani odgovor.

Nakon što je petogodišnjak sa Floride ostao sam u sobi, uzeo je telefon i pozvao 911 - broj za hitne službe u Sjedinjenim Američkim Državama, piše portal Unilad. Kada mu se javio dispečer, rekao je: "Molim Vas, možete li mi dostaviti pizzu?"

U trenutku poziva, njegova sestra Madonna je ušla u sobu. Shvatila je da je dječak pozvao 911. U panici je prekinula poziv.

"Dvije sekunde poslije, telefon je ponovo zazvonio. Zvali su iz policije. Pomislila sam: Šta je sada uradio", ispričala je 15-godišnja Madonna.

Shvativši da je sve uredu, policija je odlučila da dječaku dostavi pizzu. Tri policajca su mu donijela veliku pizzu.

Policija je na Facebooku objavila fotografiju policajaca i Mannyja koji u ruci drži svoju omiljenu namirnicu. Tom prilikom su dječaku objasnili da koliko god želio pizzu, telefonski poziv na 911 nije način da mu se želja ispuni.

U znak zahvalnosti, Manny, njegove dvije sestre i njihova majka su donijeli pizze policajcima. Komandir policije u Sanfordu Cecil E. Smith je kazao:

"Mislim da je dječak shvatio čemu služi 911. Ali, to je bio jedan lijep trenutak."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije