Kako izgleda čekati pizzu u restoranu u kojem vam je voda skoro do koljena

Radiosarajevo.ba
Kako izgleda čekati pizzu u restoranu u kojem vam je voda skoro do koljena
PrtScr / Na Facebooku se proširio video iz jedne pizzerije u kojoj konobari poslužuju svoje goste, a gosti mirno čekaju svoje narudžbe iako se u restoranu prelijeva mnogo vode

Veliko nevrijeme pogodilo je Italiju i dobar dio centralne Europe te sa sobom donijelo velike poplave. Iako je voda prodrla u venecijanske barove i restorane, ugostitelje to nije spriječilo da i dalje poslužuju goste.

Kako prenose talijanski mediji, stanovništvo i turisti šeću se Venecijom u visokim gumenim čizmama, a bez njih posao ne mogu obaviti ni lokalni konobari, piše Punkufer.

Na Facebooku se proširio video iz jedne pizzerije u kojoj konobari poslužuju svoje goste, a gosti mirno čekaju svoje narudžbe iako se u restoranu prelijeva mnogo vode.

Niko se ne žali na uvjete niti uznemirava zbog čekanja na pizzu iz krušne peći jer su Venecijanci naviknuti na poplave u svojem gradu, a zbog dobre hrane spremni su na sve.

Kako izgleda ručak u poplavljenom venecijanskom restoranu, otkrijte u videu u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije