Adis je izgubio 600 KM, a onda se uvjerio kako još u BiH ima dobrih ljudi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

svaka čast....

Latko zBrode

Bim da izgubim ja bih se osramotio...prazan

ne vjerujem vise u dobrotu

meni je sa ukradene kartice nepoznati pocinitelj za dva dana skinuo 1500 KM sve provlaceci karticu sest-sedam puta na jednom prodajnom mjestu na male iznose kako mu ne bi trebao PIN. Trazim ga, i policija ga trazi, a nadrapace i sve kasirke u Robotu, Deny prom-u, ZOO centru, Bingu, benzinskoj pumpi u Hrasnom koje su provlacile jednu karticu sve minutu za minutom nekoliko puta da ne bi trebao PIN! To je finansijska prevara, prijavljeno je i Poreznoj upravi i Finansijskoj policji! A fino pise ime i prezime na kartici, niko nije ni slucajno pgledao...Srecom, imaju kamere!

Guest

Na tuđoj muci nema sreće. Svaka ti čast.

NADIMAK

meni je sa ukradene kartice nepoznati pocinitelj za dva dana skinuo 1500 KM sve provlaceci karticu sest-sedam puta na jednom prodajnom mjestu na male iznose kako mu ne bi trebao PIN. Trazim ga, i policija ga trazi, a nadrapace i sve kasirke u Robotu, Deny prom-u, ZOO centru, Bingu, benzinskoj pumpi u Hrasnom koje su provlacile jednu karticu sve minutu za minutom nekoliko puta da ne bi trebao PIN! To je finansijska prevara, prijavljeno je i Poreznoj upravi i Finansijskoj policji! A fino pise ime i prezime na kartici, niko nije ni slucajno pgledao...Srecom, imaju kamere! ka ne vjerujem vise u dobrotu Zato sam ja otisao u banku i zahtijevao da mi za svaku transakciju trazi unos PIN-a, kao i da mi ukinu bezkontaktno placanje.

/ Najnovije