Desetero najbogatijih su u 2021. godini postali još bogatiji

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zeko

Neka neka...tako su se i kraljevi u srednjem vijeku gozbili, preko naroda se bogatili i izivljavali, a onda je nekom pao mrak na oci i poceo koristiti giljotinu a zacas narod stranu promjeni. Kako ga zavedes na jednu, nadje se ko ce zavesti i na drugu stranu, rj revolucije....a da iscu belaja, iscu ga.

lenovo

Nisu to ljudi koji su krenuli "iz garaze", nego djeca milionera. Para na paru se uvijek lijepila, a neosjetljivost na neimastinu drugih im je vec u genima.

Bolesnici

To i jest projekat korona,

Fuj

Stoka gladna. Sotone.Samo oteti sve i podijeliti gladnim.

kikirez

Zanimljivo bi bilo objaviti imovinske liste nasih politicara.

Sarajevo 22

Treba pogledati film "Don't look Up". Između ostalog govori i o ovakvim bolesnicima. Bogatoj, objesnoj marvi. Toplo preporučujem.

/ Najnovije