David Hasselhoff imao srčani udar

Radiosarajevo.ba
David Hasselhoff imao srčani udar

Junak 'Baywatcha' je u petak navečer ambulantnim kolima prebačen u bolnicu Cedar Sinai u Los Angelesu, gdje je ustanovljeno da je pretrpio srčani udar.

Prema riječima njegove kćeri Hayley Hasselhoff, David je redovito pio tablete za prevenciju problema sa srcem, a čini se da mu je i ovoga puta naškodio alkohol. Naime, mediji su našli nekoliko svjedoka koji tvrde da se glumac tijekom nedavnog Dana zahvalnosti, koji su Amerikanci slavili proteklog četvrtka, cijeli dan nije trijeznio. Pretpostavlja se da je novo pogoršanje zdravstvenog stanja izravno povezano s opijanjem.

David Hasselhoff već se godinama bori protiv ovisnosti o alkoholu, a samo je u proteklih godinu dana pet puta bio hospitaliziran zbog trovanja alkoholom. Njegov posljednji javni nastup (od mnogih) u vidno alkoholiziranom stanju bio je na nedavnoj dodjeli MTV-jevih nagrada u Berlinu.

Davidov glasnogovornik svih je ovih godina, pa tako i ovoga vikenda, demantirao bilo kakvu 'alkoholnu prošlost' svoga klijenta.

dnevnik.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije