Crna predviđanja klimatologa za Balkan: Sprema li nam se katastrofa?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

oguglali

smo na sve ! Tako da nas džaba prepadate .

JA1

Ma sta to broga naseg papka, on ce se oper grijat scumurom

Damianusdarcus

Svi vrištimo na klimatske promjene i onda sjednemo u crno auto i kupimo namirnica u plastici, žena ode kod frizera i nalakira kosu, ja promjenim ulje na autu i sve krhnem u rijeku, kupujem ko lud i šta mi treba i šta ne... beton svuda oko nas, vruće al imamo klimu, a kad dođe zima, ložimo sve što nam padne pod ruku... i na kraju krajeva ko bi se od nas vratio u srednji vijek i obrađivao zemlju ručno?... Zato ne serite i živite moderno koliko možete, lijepo bi bilo smeće baciti u kantu, tek zbog vizuelnog utiska čistoće a kad nas pomete... no sikiriki... svi ćemo u dženetske bašće... osim naših neprijatelja i neistomišljenika :))

Dnevni red

NASI OPET KUPILI ŠKART ROBU VAKCINE IZ KINE KATASTROFA , KAŽU DA SU KINESKE VAKCINE LOŠE STVARAJU NAJMANJE ANTITIJELA ETO KATASTROFE

/ Najnovije