Čovjek pokazao nevjerovatan način da otvorite limenku: Ne trebate koristiti nokte

0
Radiosarajevo.ba
Čovjek pokazao nevjerovatan način da otvorite limenku: Ne trebate koristiti nokte
Foto: Pexels / Ilustracija/Limenka

Howlett, dvadesetšestogodišnjak iz Kalifornije koji je prošao put od beskućnika do atletičara na Division I nivou, postao je prava zvijezda na TikToku i Instagramu zbog svojih reakcijskih videa. A to uključuje i jedan od njegovih posljednjih videa, u kojem nas sve uči kako je najbolje otvoriti limenku soka.

"Dakle, ako pogledate dno limenke soka, primijetit ćete ovaj dodatni krug ovdje", kaže Howlett na početku svog TikTok videa, koji je do trenutka pisanja prikupio više od 1,3 miliona lajkova.

"Sada, očigledno je da su vam potrebne limenke za sokove s okruglim dnom jer tako zadržavate karbonizaciju i pritisak kako bi sok bio ukusan. Međutim, kada su limenke za sokove napravljene 1958. godine, nisu izgledale ovako. Želite znati zašto? Zato što su ove limenke za sokove višenamjenske".

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Howlett nastavlja objašnjavajući da je dizajn limenke za sokove napravljen kako bi ne samo omogućio lako stapljanje, već i kako bi se koristio za otvaranje drugih limenki. Tako je. Sve što trebate uraditi je staviti jednu limenku na vrh druge i iskoristiti taj okrugli rub da biste otvorili poklopac.

"Nije slučajnost zašto se sve tako savršeno stapaju jedna na drugu", kaže on, dodajući da je trik idealan za one koji su tek završili manikir ili imaju ograničenu pokretljivost prstiju.

@jordan_the_stallion8

#stitch with @knowledgesaurus #fypシ

♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

Pratioci su brzo komentarisali kako bi izrazili svoju zahvalnost za ovaj mali trik, dok su drugi bili šokirani što nisu znali za ovo ranije.

"Moj je vilica na podu, gospodine", napisao je jedan komentator. "Više sam naučio od Jordana nego što mi je škola ikad podučila", dodao je drugi, javlja foodandwine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije