Čovjek koji kaže da je došao iz budućnosti tvrdi da će se ovo dogoditi 2019.

Radiosarajevo.ba
Čovjek koji kaže da je došao iz budućnosti tvrdi da će se ovo dogoditi 2019.
PrtScr / Evo ga Noah

Čovjek koji tvrdi da je stigao iz 2030. godine na YouTubeu objavljuje videa u kojima priča o tome šta će se događati u budućnosti, a sada je u još jednom bizarnom nastupu objavio listu važnih datuma i događaja koji će nas, kako kaže zadesiti.

Noah, kako mu je nadimak, tvrdi da je "zapeo" u 2018. godini, a objavio je datume i listu događaja iz 2019. koji će "potvrditi njegove navode o putovanju kroz vrijeme".

Razgovarao je s paranormalnim istražiteljima (huh...) kanala ApexTV i pokazao je papire za koje kažu da dolaze iz buduće knjižnice. Oni malo trezveniji poručili su da to nisu nikakvi papiri iz neke knjige, već obični papir sa odštampanim datumima, ali evo šta kaže Noah.

"Ovdje sam da vam pričam o budućnosti jer dosta stvari dolazi - vanzemaljci, globalno zatopljenje i rat".

Dakle, januar 2019. godine počet će s povećanim brojem prijava ljudi koji će tvrditi da su vidjeli vanzemaljce i NLO-e.

"Vanzemaljci će doći 2028. godine, a u toj godini će putovanje kroz vrijeme biti i javno otkriveno javnosti", kaže Noah. "Vanzemaljci će u budućnosti biti sve prisutniji, a nekoliko njihovih letjelica srušit će se diljem svijeta. Važno je reći da ćemo s njima biti u dobrim odnosima. A, vanzemaljci su nešto što ne mogu dovoljno opisati svojim riječima."

Noah kaže da će biti primjetan porast umjetne inteligencije, pametnih čipova koji će se ugrađivati u mozak, ali i globalni konflikt sa Sjevernom Korejom. Sve je zapisano na tim famoznim papirićima, a prvi kaže:

Januar 2019: Porast prijava o NLO-ima
Februar: Najveća i najdulja sniježna oluja pogodit će zapad SAD-a
April: Prvo komercijalno robotsko oko bit će predstavljeno javnosti i slijepi će progledati
Juni: Implantirani čip dozvolit će paraliziranim ljudima da opet prohodaju (ovdje je sigurno pogriješio, jer se ovo već dogodilo i o tome je naš portal već pisao - teks tmožete čitati na ovom LINKU)

Januar 2020: Kontroverze nakon izlaska Android mašine A1, veliki protesti protiv nove tehnologije
3. novembar: Donald Trump ponovo izabran za predsjednika SAD-a

Druga lista događaja je za godine 2028. i 2029:

August 2028: Javnost će saznati da je putovanje kroz vrijeme moguće, te će biti potvrđeno postojanje vanzemaljaca
Novembar: Yolanda Renee King izabrana za predsjednicu SAD-a sa samo 20 godina

Februar 2029: Čip po imenu The One (Jedan, eng.) dozvolit će ljudima da plaćaju, čuvaju zdravlje i poboljšaju moždane funkcije

Sljedeća velika kriza na njegovim papirićima su efekti globalnog zatopljavanja.

"Svugdje je smeće. Zrak je zagađen i klima se mijenja. Šumski požari su posvuda. Ovo moramo zaustaviti. Pojedine zemlje su prekrivene vodom do 2030."

Da više ne duljimo, pogledajte video i procijenite sami (ako vas zanima što mu je lice zamagljeno, to je zato što Noah tvrdi da vladine agencije tragaju za njim): 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije