Prisjeli mu ćevapi na moru: "Nema meni, al' kada mi je stigao račun - šok"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

I šta sad ovo. Sad treba reći nikad više u Crnu Goru jer su lopovi. Normalno da ne svugdje ima lopova koji se žele brzinski zaradit i nekuture ali ima i dobrih osoba

ado

Ovakve cijene bi trebale biti na Carsiji u sezoni, ali ne mozes ti dogovorit 10 bosnja nikako...

Moob

Pa mogao je kupac prije narudžbe usmeno priupitati za cijenu.

MrziteljPDA

Nema meni ali ima tebi!

Tte

Naravno da ne treba je. majku i odmah prijetiti da se treba odmarati sad već u Albaniji jer C. Gora postaje ko HR... I kod nas su cijene faking ćevapa prevelike. 7 i više KM za bogapitaj koji mix svega u ćevapu. Najpoštenija bi cijena bila 4 KM!

@ado

Sarajevski ćevapi ne vrijede ni 4km za mene su zanja klasa

Mira

Niko vas ne tera da letujete u Cg,ali bar ne morate da objavljujete izmisljotine iz dana u dan

kikolino

a piletina na zaru to ne vidis ha jel to ... XD

/ Najnovije