Četiri horoskopska znaka koja nakon prekida lako nastavljaju dalje

0
Radiosarajevo.ba
Četiri horoskopska znaka koja nakon prekida lako nastavljaju dalje
Foto: Womenshealth / Ilustracija / Horoskop

Lav, Vodenjak, Strijelac i Bik su horoskopski znakovi koji će bez problema nastaviti dalje nakon prekida. Oni ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje teško neko može slomiti.

Lav

Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da se nakon prekida ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za prekid, teško da ćete se opet pomiriti.

Vodenjak

Još jedan horoskopski znak koji prekide shvata vrlo ozbiljno je Vodenjak. On zna kako nastaviti dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Rijetko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju svoje osjećaje. Vole biti neovisni i mrze sukobe. Nakon prekida ponašat će se kao da ništa nije bilo.

Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Imaju snažno samopoštovanje koje im niko ne može poljuljati. Nakon prekida, brzo kreću naprijed jer preziru bilo kakav osjećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja. Uvijek se žele dobro zabaviti, biti slobodni i družiti se s ljudima koji ih čine sretnima. Dakle, ako niste na njihovom popisu važnih ljudi, vrijeme je da se oprostite i nikad se ne osvrćete.

Bik

Za Bika je u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to propadne, teško da će se vratiti na staro. Vjeruju da se sve događa s razlogom, a ako im veza nije uspjela, radije će potražiti nekoga ko će ostati i zadržati se, piše Pink Villa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije