Britanka bila na rubu smrti nakon teške nezgode na toboganu

Radiosarajevo.ba
Britanka bila na rubu smrti nakon teške nezgode na toboganu
Foto: Daily Mail / Jemma Joslyn doživjela nesreću na odmoru u Turskoj
Tridesetdvogodišnja Britanka bila je na rubu smrti na odmoru u Turskoj pošto je doživjela tešku nezgodu na toboganu. Na nju je naletjela krupna žena, koja se poslije sudara nije osvrnula ni da joj pomogne.

Britanka sada tuži turističku agenciju Thomas Cook i tvrdi da joj nisu pomogli koliko je trebalo, s obzirom na to da je doživjela skoro fatalan incident i njena djeca su ostala sama na odmoru, prenosi Daily Mail.

Jemma Joslyn (32), došla je sa svoje dvije kćerke u hotel  Faralya Mahu na jugozapadu Turske, i otišle su pravo u vodeni park. Nekoliko sekundi nakon što je izašla iz jednog od vodenih tobogana, na nju je naletjela krupna žena i oborila je.

Joslyn, iz Seaforda, ostala je da se bori za svoj život pošto joj je tad slomljeno pet rebara, oštećena jetra i drugi organi.

Hitno je prebačena u bolnicu Esnaf u obližnjem Fethiyjeu. Jetra joj je bila podijeljena, imala je unutrašnje krvarenje i teško oštećenje bubrega. Operirana je odmah.

Ostao joj je ogroman ožiljak na stomaku i kaže da još pati od posljedica oštećenja bubrega. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije