Upozorenje / Majka objavila fotografiju kako joj je kćerka slomila nogu na toboganu

01. 07. 2018. u 07:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Majka troje djece poslala je putem društvenih mreža važno upozorenje svim roditeljima nakon što joj je kćerka pretrpjela višestruki prelom noge dok su se zajedno spuštale niz tobogan.

U septembru 2015. Heather Clare je sa svojim jednogodišnjim blizancima Meadow i Matthewom otišla u park u New Yorku, u SAD-u. Nakon što je Matthewa stavila u krilo i spustila se niz jedan od tobogana, isto je odlučila učiniti i s kćerkom Meadow.

“Meadow mi je sjela u krilo kako bismo se spustile i negdje na polovici joj je noga zapela između mene i tobogana”, rekla je Clare i dodala kako je pokušala stati da joj oslobodi nogicu, a njezin suprug ih je tačno u tom trenutku fotografirao. 

Kao što se i vidi na slici, Meadow je noga zapela tako da joj se stopalo izvrnulo u potpuno krivi položaj. Mama i kćerka se na slici smiju, ne sluteći šta će se dogoditi u nastavku.

Clare je odmah odjurila s kćerkom na hitnu pomoć, gdje su doktori ustanovili da Meadow ima prelome tibije i fibule desne noge. Naredne četiri sedmice djevojčica je provela s nogom u gipsu. Tokom oporavka, doktori su otkrili Clare da su to zapravo vrlo učestale povrede.

Tri godine kasnije od tog događaja, malena se potpuno oporavila, a Clare otada svima pokazuje šokantnu fotografiju kako bi poručila roditeljima da mogu spriječiti takve povrede.

NEMA KOMENTARA