Bosanac uporedio cijene u Španiji i na Balkanu: 'Mi smo vam jedan glup narod'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Najveci trgovacki lopovi su na balkanu i tu je tacka

Ja

Imamo mi nas SDA bingo najjeftiniji smo u europi, sve dzaba u njemu

Ee, Adi. Jadan bio

A gdje je tu raja, sevdah, ovo malo duse, kahva od 2 sahata, cevapi, burek? Dzaba ti to u Barceloni. Ne znas ti sta je rahatluk

Ne dipr svega ti

A gdje je tu raja, sevdah, ovo malo duse, kahva od 2 sahata, cevapi, burek? Dzaba ti to u Barceloni. Ne znas ti sta je rahatluk ka Ee, Adi. Jadan bio Gdje je tebi more u sarajevu, u barsi se fino bucnes u moru kad god hoces i ne moras nikome placati za to.

bezsrkleta

Nije Bosna za kokuze.

Sve dok ...

...cutimo...kad shvatimo da ne mora biti tako, mozda se nesto i promijeni...do tad..krepavajte i sjedite u kuci!¨!¨¨

Coda

Kralj dobrih cijena

/ Najnovije