Bivša ovisnica upozorila: Ovako ćete izgledati ako se budete drogirali

Radiosarajevo.ba
Bivša ovisnica upozorila: Ovako ćete izgledati ako se budete drogirali
Melissa Lee Matos, bivša ovisnica iz SAD-a koja se uspješno izliječila od svoje ovisnosti, ovih dana postala je viralna tema, nakon što se usudila postaviti fotografije sebe iz vremena kada je bila ovisnica.

Uznemirujućim fotografijama odlučila je poslati jaku poruku cijelom svijetu, opisavši svoju prošlost kao vid upozorenja za druge ljude, prenosi britanski Metro.

"Ovo sam bila ja. Ovo su svaki dan gledali moj suprug i moje dvije kćerke. Ovo su gledali moji roditelji i prijatelji u rijetkim prilikama kad sam izlazila iz kuće. Umirala sam i mislili su da se nikada, ali nikada neću oporaviti", kaže Melissa na početku teške ispovijesti.

Melissa danas izgleda potpuno drugačije, nakon što je već godinu dana i pet mjeseci "čista", a ponudila je i pomoć svima koji se bore s ovisnošću, kazavši kako je spremna "pokazati im put izvan pakla".

"Ako se drogirate, ovo je moja poruka za vas. Pogledajte ovu ženu, pogledajte ovisnika o heroinu koji je provodio dane i noći na podu kupaonice u svojevrsnoj komi. Ženu koja je izgubila sve što je imala i koja se spasila za dlaku", zaključuje Melissa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije