Bila klinički mrtva 27 minuta, kad se probudila otkrila nešto o "onom svijetu"

Radiosarajevo.ba
Bila klinički mrtva 27 minuta, kad se probudila otkrila nešto o "onom svijetu"
Foto: Instagram / Tina Hines sa suprugom

Tina Hines, majka koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta, nakon "povratka u život" zatražila je olovku i papir kako bi zapisala jednu stvar.

"Stvaran je", napisala je čim su joj ih dodali.

Kad su je pitali na šta misli, samo je pogledala prema gore.

Kako prenosi britanski Metro, Tina tvrdi da je vidjela raj nakon što joj je srce stalo. Prije kliničke smrti, krenula je sa suprugom na planinarenje u Phoenixu u američkoj Arizoni. Prije nego što je stigla u bolnicu pokušali su je oživjeti šest puta, a ukupno je bila klinički mrtva čak 27 minuta, rekla je njena obitelj za portal AZ Family.

O onome što tvrdi da je vidjela u tim minutama Tina kaže: "bilo je tako stvarno, boje su bile tako žive". Tvrdi da je vidjela figuru, za koju je uvjerena da je Isus, kako stoji ispred crnih vrata iza kojih je prosijavala snažna žuta svjetlost, prenosi Index.

Njena rodica Madie Johnson toliko joj vjeruje da je na zapešću tetovirala riječi "stvaran je", ispisane tetinim rukopisom.

"Njena priča je prestvarna da je ne bih podijelila i dala mi je snažnije uvjerenje u moju vjeru", napisala je na Instagramu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije