Majka objavila pismeni rad svog sina koji je dobio 1, ove reakcije nije očekivala

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Ne kontam ove roditelje sto polude i prave dramu zbog jedinice. Jedino objasnjenje je to da su oni bili duduci u skoli pa preko djece lijece svoje komplekse. Pa sta ako je dobio jedinicu . Realno rad i ne valja , ali ako se potrudi moze ispraviti. Bas prave degenerike od djece. Boze sacuvaj.

Eto

Majka bi trebala da se zapita koliko je dijete zaista pismeno...ova količina opće nepismenosti baš i nema veze s bolešću, osim ako je ovo pisano u nekom deliriju. Cilj odlaska u školu je sticanje znanja. Nažalost, naši roditelji uglavnom žele samo ocjene. Zato imamo poplavu odlikaša koji ne znaju ni šta je na drugoj strani Atlantika, a od razmišljanja ih zaboli glava.

Zvjezdica

Ali mama nije mama ako ne objavi na fejsu i slicno da je dijete dobilo 1. I sta sad otici ce urlat po skoli, davat primjer svom djetetu kako se to radi kad dobijes zasluzenu jedinicu. Pa mila sva djeca su isla online pa neki mijesaju neki ne mijesaju cirilicu i latinicu.

Guest

Ne drame roditelji rad)i jedinica,nego te jedinice utiču na konačnu ocjenu i uspijeh u školi! Činjenice je da su djeca prethodne dvije godine učili više kod kuće sa roditeljima,bakama,nanana,tetkama...učitelji i nastavnici su najmanje učestvovali u tom obrazovanju.......šta se može naučiti za 30 minuta!!?? Hajde naučite dijete da čita...a učili je samo 5- - 6 sliva! Sve ostalo odrađeni je kući bez pravog oedagoga- ucitelja! Ovo da jete na je zaslužili jedinicu! Pozz za majku,koja je objavila ovaj rad !

kikirez

Znamo da si majka,ali ipak se sakrij u misju rupu.

Semko

Najgore je što je većina djece u regiji ovako nepismena. Dođu u srednju školu a ne znaju tablicu množenja. Ne znaju da pišu, mnogi ne znaju ni da čitaju u 7. ili 8. razredu!? Ovo navodim iz iskustva.

mami

mama traži jedan da bi bila zadovoljna

Guest

ovakve mame odgajaju buduće generacije nasilnika.

/ Najnovije