Bh. influenserica prišla Beograđaninu kojem su izbušene gume: "Na moje riječi, samo se nasmijao"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dexta

Stala bi k da je Golf dvojka... Cuj influenserka, cast izuzetcima al to su sve fute za pare samo neka se vidi jabuka u ogledalu i dojka eventualno sa supcinom te sve to skupa sa dosta filtera i bogova... Stvarno objavite normalnu vijest. Ovome su gume izbusene zbog bahatosti parkiranja ne zbog BG tablica.

eh

Da možda nije fasovao što je ostavio auto na trotoaru? Blokirao nekom put, garažu itd?

d

Kada papak beogradski parkira na trotoar neka su. Trebali su ga zapaliti bez obzira kojih tablica bio.

Dragan

Sto nisi pitala momka zasto je parkirao na trotoaru? Sarajevo nije takvo? Ti kao znas Sarajevo? Provincijalko zeljna.paznje i svjetla.grada.

Gogo

Logicno da su mu izbusene gume, pa pogledajte gdje se je pakirao: na trotoar!

patkica

da je bio sa golfom 2 sta bi onda uradila Serina ***

Ne brini

***

Roki

Treba ga još i kazniti za nepropisno parkiranje

parker

parkiro na troroar i onda neko uzeo zakon u svoje ruke i kroji pravdu ! je l to slika sarajeva ?

trotko

velika je sreća pa sarajlije inače ne parkiraju na trotoarima. tako da su pošteđene bušenja guma.

071

Čime se sve ove Gold diggerke ne služe majko mila.....dobro ovaj reče, da je bio kakav stari Golf ili Peugeot od 20 godina ne bi vidjela ona ni tablice ni gume, „nije njena sfera interesovanja“ ...pa eto sad, kao ona nekakav kosmopolita i dušebrižnik, a nadasve renomirani građanin Sarajeva.... otkad je svijeta i vijeka one prodaju onaj svoj jedini resurs koji ustvari i imaju, al ove sa slikama i objavama slomiše više..... kao, teško je razdvojiti njenu sveopštu brigu o stanju u drušvu i kreativno uvaljivanje dupeta u svaku rupu gdje misli da ima para 'nako ..... smiješno ...

Komsija

Imam auto sa SRB tablicama i prije manje od mjesec dana je osvanuo sa sve 4 gume probusene na Grbavici, propisno parkiran. Tako da, nije do toga gdje je ovaj ostavio auto.

Ratko

Lijepe riječi su ukras!

roki

Imam auto sa SRB tablicama i prije manje od mjesec dana je osvanuo sa sve 4 gume probusene na Grbavici, propisno parkiran. Tako da, nije do toga gdje je ovaj ostavio auto. ka Komsija to ti je zbog šajkače na zadnjem sjedištu

BG Sindikat

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije