Austrijski naučnici pronašli fosil muhe star 47 miliona godina

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Znam sve

..ja ja..dok sam bio mali vjerovao sam u sve te price...jbt ne znaju tacno ni sta je bilo prije 2000 godina,a da znaju ovo.. Hajmo prvo izregulisat' ovaj virus,pa cemo kasnije ovo prije par pisljivih miliona godina...

Sasa

Detalji nista? Jel bila velika kao Hicina Buba?

Azra

>>..ja ja..dok sam bio mali vjerovao sam u sve te price...jbt ne znaju tacno ni sta je bilo prije 2000 godina,a da znaju ovo.. Hajmo prvo izregulisat' ovaj virus,pa cemo kasnije ovo prije par pisljivih miliona godina... ka Znam sve<< To sto ti ne znas, ne znace da si mjerna jedinica za inteligneciju. Ako si ti glup nisu ostali.

!!!!

I tako oni isceprkase neki novi virussss..

G. Azra

>>>>..ja ja..dok sam bio mali vjerovao sam u sve te price...jbt ne znaju tacno ni sta je bilo prije 2000 godina,a da znaju ovo.. Hajmo prvo izregulisat' ovaj virus,pa cemo kasnije ovo prije par pisljivih miliona godina... ka Znam sve<< To sto ti ne znas, ne znace da si mjerna jedinica za inteligneciju. Ako si ti glup nisu ostali. ka Azra<< Ovdje covjek pokusava da mislim svojom glavom. Sve i da je glup treba mu dati kredit za trud. Vama u drugu ruku tesko da ista drugo sljeduje nego ta etiketa koju ste drugom htjeli nalijepit. Ni trzja mozdanog tkiva kod vas se ne primjecuje, tek bezvoljno prepustanje masi u strahu da se ne bude izopcen.

Bas okruglo 47000000

Zar ne moze to malo preciznije kao recimo 46 944 300? Makar u sto godina da se zna. Ovako gledajuci na muhu cijela sedmomilenijska civilizacijska historija ispade moguca greska.

/ Najnovije