Astrolozi tvrde: Ovo su najsretniji dani u oktobru, zabilježite datume

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi tvrde: Ovo su najsretniji dani u oktobru, zabilježite datume
Foto: Pexels / Ilustracija/Zena

Astrolozi su otkrili koji su najpovoljniji dani u oktobru, u kojima ćemo vjerovatno moći riješiti najteže probleme i postići blagostanje.

Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

10. oktobar – Zrcalni datum

Zrcalni datumi su uvijek dobri dani s posebnom energijom. 10. oktobar odličan je za nove početke i vrlo važne, hitne stvari bilo koje složenosti. Naš zadatak za 10.10. je ne odustati od započetog i vjerovati u sebe. To je glavni recept za uspjeh.

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

12. oktobar – Pluton privremeno prekida retrogradni hod

Riječ "privremeno" može se zanemariti, jer ono što je privremeno za Plutona je vrlo dugotrajno za nas ljude. Ovo je dobar dan u kojem se, za nas ne sasvim primjetno, mogu početi događati dobre stvari u međusobnoj komunikaciji. Možda želite zakopati ratnu sjekiru s neprijateljem ili s voljenom osobom. Ovo je vrijeme ljubavi i pozitive.

13. oktobar – kvadrat Merkura i Plutona

Kvadrat dvaju najudaljenijih planeta uvijek je dobar. Merkur i Pluton čine aspekt koji će generirati snažne pozitivne valove. Ovo je dan sloge, radosti, ljubavi i dobrote.

14. oktobar – Venera u opoziciji s Uranom

Opozicija Venere prema Uranu je aspekt snage. Ovo je najbolji dan da se riješite loših navika i negativnih misli. Pogodan je i za početak ciklusa tjelesnih vježbi te za brigu o zdravlju. U takvim danima bolesti često nestaju.

17. oktobar – Venera prelazi u znak Strijelca

Venera u Strijelcu se ne osjeća najbolje, ali svakako bolje nego u Škorpionu. Ovo nije najmoćniji, ali je najvažniji dan u oktobru. Ovo je vrijeme ljubavi, dobrote, pozitive i početka nečeg dobrog.

Od 17.10. imat ćemo više energije i želje za prevladavanjem poteškoća.

22. oktobar — Kvadratura Sunca i Plutona

22. je vrlo dobar dan s bilo koje tačke gledišta. Ovo je univerzalni dan snage, pogodan za apsolutno sve poslove i brige. Također je pogodan za opuštanje, sport, romantiku, spojeve, nova poznanstva. Na ovaj dan bi većina nas trebala biti dobro raspoložena, piše atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije