Ova tri znaka čeka pravi preporod: Pregršt nove energije, a sve nevolje prestaju

1
Radiosarajevo.ba
Ova tri znaka čeka pravi preporod: Pregršt nove energije, a sve nevolje prestaju
Foto: Pexels / Znakovi će osjetiti pravi preporod

Astrolozi predviđaju da će tri horoskopska znaka 21. septembra "ugledati svjetlo na kraju tunela" nakon dugog perioda depresije i anksioznosti.

Mjesec u konjukciji sa Saturnom simbolizira kraj njihovih nevolja – ovi znakovi su platili svoje dugove i sada mogu odahnuti. 

Svi prolazimo kroz uspone i padove, i ponekad je teško pomisliti da ćemo se ikada više osjećati radosno, posebno kada nas muči sumnja u sebe. Međutim, svemir ne želi da budemo nesretni, pa dobijamo podršku od tranzita poput Mjeseca u konjukciji Saturna.

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Rak

Zahvalićete svojim sretnim zvijezdama kada se ovaj dan završi jer će nešto "škljocati" tokom cijelog dana da biste znali da se nećete vratiti u prethodno stanje depresije. Osjećate radost koja počinje zbog Mjeseca u konjunkciji sa Saturnom.

Konačno ste došli do kraja izazovnog, ali izvodljivog perioda. Osjećali ste se umorno, niste bili sigurni da možete nastaviti putem kojim ste išli i bili ste depresivni.

Sada će vam energija Saturna pokazati da je "vrijeme isteklo". Vrijeme je da nevolje prestanu i zaslužujete da ih se oslobodite. Radost će se vratiti, a vi tačno znate šta da radite s njom.

Jarac

Dobro podnosite tranzite kao što je Mjesec u konjunkciji sa Saturnom, jer ste navikli da vas vuče Saturn. Vi ste ljudi koji poštuju rokove i veoma ste disciplinovani. Međutim, puno radite i to može početi da vam smeta.

Iako ste jaki, već dugo niste osjetili pravu radost. Možete i izdržaćete sve što vam se nađe na putu. Ali ono što ne očekujete je ova navala radosti.

Radost se vraća i oživjet će vas. Mjesec u konjunkciji sa Saturnom daće vam novu perspektivu – vidjet ćete da imate mjesta za radost u svom životu i da ne mora da bude samo posao i posao. Živite i uživajte u svakom trenutku!

Vodolija

Danas će biti odličan dan za vas. Iako ste uvijek otvoreni za zabave, morate priznati da sve manje odvajate vremena za kvalitetno druženje s prijateljima. Međutim, stvari će se početi mijenjati, a to će biti vezano za ovaj tranzit i njegov utjecaj na vaš horoskopski znak.

Saturnova energija djeluje kao alarm u vašem svijetu - ona vam pokazuje da je vrijeme da se izvučete iz ove monotonije. Kao i ostatak svijeta, želite biti sretni, i naravno da to zaslužujete, ali često stanete na put svojoj sreći jer sumnjate u sebe.

Radost će se vratiti u vaš život i nećete je pustiti da nestane kada je probate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije