Astrolozi tvrde: 10. maja stiže vatrena energija koja nadahnjuje nove početke

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi tvrde: 10. maja stiže vatrena energija koja nadahnjuje nove početke
Foto: Pixabay / Ilustracija

Jupiter, planet obilja, prvi put nakon 12 godina ulazi u vatreni znak Ovna. Desit će se to 10. maja 2022, a astrolozi objašnjavaju da će tu ostati do 28. oktobra 2022, kada će se vratiti u Ribe.

Jupiter u Ovnu, ističu oni, donosi svježu energiju koja će nadahnuti nove početke, donosi samopouzdanje, motivaciju da idemo ka svojim snovima, da napravimo iskorak vjere i da se hrabro suočimo s teškim odlukama.

Evo šta Jupiter u Ovnu donosi pojedinačnim znakovima:

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Ovan

Imati Jupitera u svom znaku smatra se velikom srećom! Jupiter je planet ekspanzije pa ako postoji nešto u vašem životu što želite proširiti, ovo je vaša šansa! Ideje, ciljevi i snovi možda će se malo lakše ostvariti.

Ovo je također fantastično vrijeme da se usredotočite na manifestaciju obilja. Samo pripazite da ne pretjerujete i ne donosite rizične financijske odluke. Jupiter može povećati naše bogatstvo, ali može povećati i dug!

Zapravo, dobro je zapamtiti, dok je Jupiter u vašem znaku, da svoju pozornost usmjerite samo na ono što želite proširiti, a ne na ono što ne želite, jer će Jupiter povećati ono na što se fokusirate!

Bik

Jupiter u ovom položaju je kao da imate anđela čuvara. Možda nećete moći vidjeti da netko pazi na vas i postavlja stvari za vas iza pozornice, ali budite sigurni da jest! Želite li razviti čvršću vezu sa svojim anđelima ili duhovnim vodičima, Jupiter u Ovnu će vas sigurno podržati u tome.

Znajte da imate nekoga tko pazi na vas. Znajte da vam Svemir čuva leđa! Pazite na znakove i upotrijebite ovu energiju da ojačate svoju duhovnu vezu i svoju urođenu sposobnost iscjeljivanja.

Budući da ste prirodno vrlo usklađeni sa zemljom, možda ćete također otkriti da ovaj položaj jača vašu sposobnost da osjetite iscjeljujuće kvalitete prirode.

Blizanci

Jupiter će osvijetliti vaš društveni život. Možda ćete otkriti da ste prilično popularni! Povezivanje preko društvenih mreža se također može pokazati posebno korisnim za vas tijekom tog vremena. Nevjerojatno je što se može dogoditi kada upoznamo prave ljude.

Ljudi su uvijek spremni pomoći, puno više nego što mislite! Stoga se nemojte bojati raširiti krila, jer nikad ne znate koga ćete sresti.

Ako se osjećate pomalo usamljeno ili izolirano, ova energija će vam pomoći da se malo više izvučete iz ljuske kako biste mogli upoznati nove ljude i stvoriti nova prijateljstva. Osjećaj povezanosti sa zajednicom toliko je važan za našu dušu, a Jupiter u Ovnu će vas podržati u tome.

Rak

Ovo je jedan od najsretnijih položaja za Jupiter! Jupiter će biti poput reflektora, obasjavajući zrakama obilja i svjetlosti cijeli vaš život. Vjerojatno ćete tijekom tog vremena osjećati da imate cilj i bit će vam lakše iskoristiti prilike koje su više usklađene s načinom na koji želite provoditi svoje vrijeme.

Također, sada je prekrasan period za napredovanje u karijeri i za pronalaženje posla koji je više usklađen s vašom svrhom i strastima.

Ako imate projekt na kojem radite ili ideju koju biste željeli pretvoriti u stvarnost, Jupiter u ovom položaju može značiti uspjeh, stoga vjerujte sebi, slijedite svoju intuiciju i sanjajte veliko!

Lav

Jupiter će širiti vaš viši um, pomažući vam da formirate nove ideje o svijetu i razvijete svoje duhovno razumijevanje. Možda se osjećate pozvani da putujete, učite ili ste jednostavno raspoloženi za avanturu!

Iskušavanje novih stvari može vam otvoriti um i proširiti način na koji razmišljate o stvarima. Važno je uvijek nastaviti učiti. Koristite Jupiter u Ovnu kako biste stekli samopouzdanje i isprobali nove stvari, eksperimentirali s novim idejama i nastavili učiti.

Vodite računa o tome da se ne zatvorite u krut način razmišljanja. Ostanite otvorenog uma i slušajte glasove drugih. Neka vaše misli budu programirane za obilje, a ne za ograničenja.

Jupiter u ovom dijelu vaše karte također može iznijeti pravne probleme u prvi plan, znajte da će vam, ako imate bilo kakvih problema, Jupiter pomoći i dati snagu i samopouzdanje potrebno da prođete kroz to.

Djevica

Jupiter u Ovnu je dobro vrijeme da se organizirate kada su u pitanju vaše financije. Možda ćete otkriti da želite uložiti više svog novca ili ćete možda otkriti da je vrijeme da prodate postojeću investiciju. Jupiter u Ovnu je sretna energija za oba ova nastojanja, samo budite sigurni da i vi odrađujete svoje zadatke!

Sada je moguće da vam pristigne novac koji vam dolazi bilo kroz ulaganje, nasljedstvo, tantijeme ili da vam se vrati dug. Jupiter u Ovnu također je vrijeme kada vam na umu mogu biti zdravstveni problemi. Ako ste odgađali kirurški zahvat, Jupiter u Ovnu bi vam konačno mogao dati samopouzdanje da slijedite ili istražite potpuno alternativni put.

Pod ovom energijom možete također zaroniti dublje u svoju sjenovitu stranu, istražujući unutarnje djelovanje svog uma ili svoj odnos s intimnošću. Ako ste ikada razmišljali o odlasku na terapiju ili bilo kakvom samootkrivanju, Jupiter u Ovnu će vam dati podršku, ubrzavajući prednosti koje slijede.

Vaga

Jupiter u Ovnu će osvijetliti područje vaših odnosa. Možda ćete upoznati nove ljude koji donose svježu inspiraciju u vaš život ili čak možete upoznati srodnu dušu. Ova će osoba vjerojatno osvijetliti vaš svijet, otvoriti vaš um i pomoći da otkrijete sve vaše skrivene potencijale.

Ako ste u vezi, ovaj položaj može ukazivati na stvaranje dublje veze. Možda ćete otkriti da svoju vezu dižete na sljedeću razinu ili pričate o braku. Možda ćete također smatrati da je vaš partner dobar katalizator koji će vam pomoći da se izvučete iz svoje ljuske i dođete na šire, usklađenije mjesto.

Budući da je Jupiter planet ekspanzije, on također može osvijetliti sve stvari koje ne funkcioniraju u vašim odnosima, pozivajući vas da napravite zdrave promjene ili možda potpuno napustite vezu. U svakom slučaju, Jupiter će biti na vašoj strani, pomoći će vam otvoriti srce i produbiti vezu s onima kojima se okružujete.

Jupiter u ovom položaju također može ukazivati na obilje klijenata, ugovora i širenje sretnih prilika.

Škorpion

Jupiter će utjecati na vaše zdravlje i dobrobit. Ako niste pazili na sebe, možda ćete otkriti da vas stvari konačno počnu sustizati. Jupiter u Ovnu pomoći će vam da unesete više ravnoteže u svoj svakodnevni život i način na koji provodite svoju rutinu.

Koje korake možete poduzeti da bi vaša dnevna rutina bila zdravija i usklađenija s načinom na koji želite provoditi svoje vrijeme? Ovdje će Jupiter u Ovnu učiniti svoju magiju za vas.

Nakon što imate raspored koji teče, Jupiter vam može pomoći tako što će vam poslati obilje usklađenih prilika. Ako radite na nastupu ili radite po ugovoru, ovo je vrlo sretan položaj i ukazuje da bi vaš raspored mogao biti prilično zauzet!

Možda ćete se također naći na više projekata na poslu, samo održavajte ravnotežu!

Strijelac

Jupiter u Ovnu donosi vam avanturu, zabavu i romantiku! Možda ćete se naći u potrazi za ponovnim povezivanjem sa svojim unutarnjim djetetom i provoditi vrijeme radeći stvari koje vam donose radost. Rijetko odvajamo vrijeme za radost pa je ovo prekrasna energija za povezivanje i rad.

Iskoristite ovu energiju da odvojite vrijeme za prijatelje, negdje se uputite na putovanje i proširite svoje kreativne darove. Ako radite u kreativnoj industriji ili imate kreativni hobi, Jupiter u Ovnu može vam pomoći u kanaliziranju svježe inspiracije i odvažnih kreativnih ideja.

Jupiter u Ovnu također je sretan položaj ako želite imati dijete. Ako već imate djecu, možda ćete razviti dublju vezu s njima.

Ako ste u potrazi za ljubavlju, Jupiter u Ovnu je također fantastična kombinacija energije za upoznavanje nekoga novog ili za stupanje u kontakt s onim što stvarno želite od svog partnera.

Jarac

Jupiter u Ovnu će utjecati na vaš dom i obiteljski život. Možda ćete se poželjeti preseliti ili renovirati svoj postojeći prostor. Ako ste tražili svoj dom iz snova, Jupiter u Ovnu svakako može pomoći da se manifestacija ubrza!

Kada je riječ o vašoj obitelji, možda ćete morati biti uz njih više nego inače. Ako postoji bilo kakvo iscjeljenje koje je potrebno obaviti s članom obitelji, Jupiter u Ovnu može poslati prave kozmičke valove koji će vam pomoći pronaći samopouzdanje za teške razgovore ili postavljanje granica.

Na dubljoj razini, Jupiter u Ovnu također može osvijetliti vašu sjenovitu stranu, pomažući vam da otkrijete podsvjesne misaone obrasce koji blokiraju vaš napredak ili vas sputavaju u životu. Ostanite otvoreni za ono što dolazi i upotrijebite energiju Jupitera u Ovnu da očistite sve što više nije potrebno.

Vodolija

Jupiter u Ovnu će vam pomoći da pronađete svoj glas. Ako ste se suzdržavali od dijeljenja svoje priče ili mišljenja, Jupiter u Ovnu dat će vam samopouzdanje koje vam je potrebno da onima oko vas date do znanja kako se stvarno osjećate.

Izazov će ovdje biti osigurati da svoje misli i osjećaje ne projicirate na druge, te da također imate prostor za druge da ih dijele. S Jupiterom u Ovnu, vaše komunikacijske vještine bit će vaša zlatna ulaznica i pomoći će vam da uspostavite dublje veze i napredujete kada je u pitanju vaša karijera.

Jupiter u Ovnu također je sretan položaj kada su u pitanju odnosi između braće i sestara. Možda ćete uspostaviti dublje odnose sa svojom braćom i sestrama ili ćete morati biti uz njih na drugačiji način.

Ribe

Jupiter u Ovnu jedan je od najsretnijih položaja za vas kada je u pitanju obilje! Ovo je sjajna prilika da ovu energiju iskoristite za proširenje svog bogatstva i povećanje prihoda. Možda ćete se naći u redu za povišicu ili ako imate sporedni projekt na kojem radite, to bi se moglo pokazati vrlo plodonosnim za vas!

Kako biste prihvatili sve ovo obilje koje vam dolazi, morate znati da ste vrijedni i zaslužni za primanje. Otpustite ograničavajuća uvjerenja i proslavite svoju vrijednost!

Ako vam je potrebna pomoć u tome, znajte da će Jupiter u Ovnu biti na vašoj strani i da će vam poslati prave učitelje i iscjelitelje – samo morate napraviti prvi korak, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije