Astrologinja tvrdi: Ova dva znaka će na proljeće pratiti čudesna sreća - sve će im ići od ruke!

0
Radiosarajevo.ba
Astrologinja tvrdi: Ova dva znaka će na proljeće pratiti čudesna sreća - sve će im ići od ruke!
Foto: Pexels / Lavovi i Ribe, stiže vaše vrijeme!

Jedna od najpoznatijih ruskih astrologinja Tamara Globa identificirala je dva znaka Zodijaka koje će u proljeće 2024. godine pratiti velika sreća.

Njihovi će se životi u nadolazećim mjesecima preporoditi i moći će uživati ​​u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i velikim poslovnim prilikama.

Lav

Ovog proljeća očekuje vas puno posla, kreativnih projekata i raznih angažmana koji zahtijevaju vaš doprinos, ali svi će napori biti okrunjeni uspjehom. Nadolazeći mjeseci općenito će biti obilježeni aktivnim promjenama i novim prilikama. Imat ćete energiju i samopouzdanje da postignete sve što zamislite. Ili imate dogovor ili neku priliku u kojoj ćete moći pokazati svoje liderske kvalitete. Što se tiče financija, ovo je dobro razdoblje za ulaganja i dugoročno planiranje.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

U proljeće ćete biti posebno privlačni drugim ljudima i svi će žudjeti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomacije nije na odmet, pogotovo u odnosu s kolegama, gdje bi moglo doći do manjih nesuglasica zbog vaše želje za dominacijom. Proljetni dani u vama će probuditi duboke, lepršave osjećaje pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva, a velika je vjerojatnost da ćete upoznati nekog posebnog. Zauzeti Lavovi će održati harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromise.

Ne zaboravite brinuti o vlastitom zdravlju; proljetni umor mogao bi utjecati na vaše zdravlje. Priuštite si više sna, vježbajte, hranite se zdravije i održavajte ravnotežu između rada i odmora.

Otkrijte skrivena lica: Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori

Otkrijte skrivena lica: Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori

Ribe

Ribe, vaš život konačno postaje bolji od marta! Pred vama je vrlo dobro poslovno razdoblje koje će rezultirati ne samo dobiti, već i korisnim, zanimljivim poznanstvima. Očekuje vas vrlo ozbiljna odluka o karijeri; možda ćeš se pokriti i početi raditi za sebe, možda ćete promijeniti karijeru ili tražiti povišicu. U svakom slučaju, vaša odluka će se pokazati dobrom! Ne morate brinuti za svoje financije, očekuje vas osjetno poboljšanje financijske situacije.

Ovo razdoblje je savršeno za kupnju većih, važnijih stvari poput namještaja, tehnike… Važne odluke mogu se donijeti i na privatnom planu; moguća je promjena vašeg emotivnog statusa – moguće su zaruke, brak, trudnoća, rođenje djeteta u bliskoj okolini… Zauzete Ribe napokon će se oprostiti od dugogodišnjih problema i shvatiti što žele od partnera. Slobodne Ribe mogu računati na romantičnu avanturu koja ima potencijal prerasti u ozbiljnu i skladnu vezu. Moguća je i uredska romansa – da, kontroverzna je stvar, ali bi se Ribama mogla isplatiti ovog proljeća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije