Horoskop: Ovi znakovi najbrže se zaljubljuju, ali zanos kod nekih brzo splasne

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Ovi znakovi najbrže se zaljubljuju, ali zanos kod nekih brzo splasne
Dreamstime / Ilustracija
Nekima je potrebno mnogo vremena da se zaljube, dok druge ljubav obuzme u sekundi! To su oni koji u trenu upoznavanja osjete da su pronašli srodnu dušu.

Iako im se u početku ljubav činila sudbonosnom, Blizancima i Vagama početni elan brzo splasne pa zaključe da to možda i nije ono što traže. S druge strane, Ribe i Rak brzo upadaju u ljubavnu mrežu, ali u njoj ostaju dugo zapetljani.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku društveni su i obožavaju upoznavati nove ljude, što daje njihovom životu notu uzbuđenja. Kad upoznaju nekoga ko im je zanimljiv, lako se zanesu i zaljube, a početak veze uvijek im je najbolji dio odnosa. Ipak, kad početni entuzijazam splasne, a na dnevni red dođu ozbiljnije teme, tipičan Blizanac brzo gubi zanimanje i pronalazi novu ljubavnu metu.

Vaga

Pripadnici ovog znaka ovisni su o pažnji pa se lako zaljube u nekoga tko im posvećuje pažnju. Zaljubljeni su u ljubav i uvijek moraju u svom životu imati partnera ili simpatiju (ili više njih) kako bi se osjećali ispunjenima. Premda se lako zaljube, zanesenost ih brzo prođe ako shvate da je njihov partner agresivan, nepristojan ili neuredan.

Ribe

Po prirodi su romantici koji žive za ljubav pa se odmalena otiskuju u potragu za idealnim partnerom. Zaljubit će se u nekoga ko ih osvoji pažnjom i romantičnim gestama, no često su pomalo naivne pa se spetljaju s nekim ko je neiskren ili ih iskorištava. Iako se munjevito zaljubljuju, njihovi su osjećaji postojani pa mogu dugo voljeti čak i nekoga ko im ne uzvraća ljubav.

Rak

Ne mogu živjeti spokojno bez ljubavi. Za ljubav su spremni podnijeti svaku žrtvu pa će se za nju boriti zadnjim atomima snage. Kad su sami, tužni su i prazni pa im je dovoljna mrvica nečije pažnje da se zaljube i počnu zamišljati zajedničku budućnost. Za razliku od Blizanca i Vage, Rakovi se ne odljubljuju brzo pa će ih ljubav držati čak i ako im je jasno da je beznadna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije