Američka Instagram zvijezda slučajno uživo prenosila seks s partnerom

Radiosarajevo.ba
Američka Instagram zvijezda slučajno uživo prenosila seks s partnerom
Američka zvijezda Kristen Hancher (18) zbog trenutka nepažnje postala je prava senzacija na internetu, jer je tri minute prenosila seks s partnerom uživo.

Naime, tokom spolnog odnosa ona je slučajno aktivirala prijenos uživo na svom mobitelu, a više od 14.000 njenih pratitela na Instagramu slušali su ljubavnike, prenosi Mirror.

Mnogi od njenih fanova bili su šokirani, pa su je zasuli komentarima, a sreća u nesreći je bila to da su intimne scene dobile samo audio zapis, jer je Kristenin mobitel ležao na stolu.

"Želim se izviniti svima. Nije bilo namjerno. Izbrišite tu snimku iz sjećanja. Bilo mi je jako neugodno kada sam shvatila šta se događa. Ali, nezgode se događaju, pravite se da se ništa nije dogodilo i nastavite sa svojim životom. To ću ja učiniti", kazala je Kristen.

Inače, ova američka zvijezda poznata je po svojim kratkim muzičkim videima, koji su oduševili veliki broj korisnika društvenih mreža, zbog čega je stekla ogromnu popularnost.

 

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije