Turista objavio fotografiju: Na stubištu snimio čak dva duha

Radiosarajevo.ba
Turista objavio fotografiju: Na stubištu snimio čak dva duha
Hotel Stanley u američkoj državi Kolorado ponovno je u fokusu zbog paranormalnih aktivnosti nakon što je John "Jay" Mausling tijekom porodičnog odmora, kako tvrdi, fotografirao čak dva duha.

Porodica Mausling je u poznatom hotelu, koji je inspirirao i kralja horora Stephena Kinga, boravila prošlog mjeseca te su se fotografirali na stubištu hotela. Ono što su vidjeli na fotografiji zapanjilo ih je - njihova je grupa brojila 11 ljudi među kojima nije bila niti jedna jedina djevojčica - ali su na fotografiji bile vidljive mutne siluete čak dvije djevojčice.

"Isprva smo pokušavali doći do logičnog objašnjenja pa smo ispitali sve ljude s fotografije, uključujuči i djecu, jesu li vidjeli djevojčice. Niko ih nije vidio niti se sjeća da je vidio ikoga drugoga na stepenicama u trenutku kada smo snimili fotografiju" objasnili su u e-mailu Mauslingovi koji su misterioznu fotografiju poslali Huffington postu.

Fotografiju je pregledao i bivši FBI-ov agent Ben Hansen, koji sada vodi emisiju o paranormalnim pojavama.

" Pod pretpostavkom da nije montirana, ovo je jedan od najboljih dokaza paranormalnog kojeg sam ikada vidio", istaknuo je Hansen.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije