Ako vjerujete u srodne duše, 11. 11. je važan dan

Radiosarajevo.ba
Ako vjerujete u srodne duše, 11. 11. je važan dan
Pixabay / Ilustracija
Ne postoje slučajnosti, pogotovo kada je ljubav u pitanju.

Tokom novembra astrološki znak Sunca je u Škorpiji – znaku srodnih duša. Ali ovde se ne radi samo o astrologiji, već i o sinhronizitetu. 

U pitanju je vjerovanje da nam univerzum šalje znakove koji govore da smo na pravom putu ili da nam je potrebna promjena pravca. S obzirom na to da univerzum ne može da nam se obraća direktno, sami moramo da budemo svjesni signala koji su oko nas. Oni mogu biti sasvim slučajan susret, članak ili neki citat u pravom trenutku – pa čak i određeni redosljed brojeva. Vrlo često, univerzum će nam se obratiti putem redosljeda brojeva na satu ili tablicama automobila.

Jedan od najpoznatijih redosljeda je 11:11. Međutim, on se može javiti u velikom broju formi i može biti čak u obliku 11, 11 ili 11111.

Ako nailazite na jedinice koje se ponavljaju, to je jasan znak da vas univerzum sprema za veliko buđenje. Ovaj redosljed je u dubokoj vezi sa srodnim dušama.

Kada ga vidite, univerzum želi da obratite pažnju na misli i osjećanja, da se oslobodite logičkog uma i pratite intuiciju i srce. Ne postoji način na koji možemo da koristimo logiku kada je ljubav u pitanju jer nju ne možemo vrednovati. Ona ne može biti objašnjena i ne postoje pravila po kojima se ponaša. 

Novembar je jedanaesti mjesec, a 11. novembra univerzum za mnoge sprema ultimativno buđenje srca.

Postoje oni koji će reći da se ove godine zapravo nije događalo ništa bitno, ali novembar nije samo još jedan mjesec i nije koincidencija da će se mlad mjesec pojaviti jedanaestog dana.

Ovog mjeseca univerzum će nas voditi kako bismo prihvatili sve aspekte naših života sa kojima smo vodili bitke i dobićemo jasnu viziju. Videćemo sebe onakvim kakvi zaista jesmo i život koji želimo da vodimo.

Novembar je zaista mjesec srodnih duša i bez obzira na to da li smo je pronašli ili ne, ovog puta nećemo moći da ignorišemo znakove koji će se pojavljivati svuda oko nas.

Ali ćemo morati da odlučimo da li ćemo ih pratiti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije