Viber dobio novu sjajnu opciju: Korisnici će od sada moći ovo uraditi

0
Radiosarajevo.ba
Viber dobio novu sjajnu opciju: Korisnici će od sada moći ovo uraditi
Foto: EPA-EFE / Viber

Aplikacija za direktnu razmjenu poruka Viber dodala je novu funkciju organizacije chata pod nazivom Folders koja vam omogućava kategorizaciju razgovora u više mapa za chat.

Njegova matična kompanija, Rakuten, objavila je da je globalno predstavljanje funkcije počelo i da će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber v22.0 (ili noviju) u sljedećih nekoliko mjeseci.

Možete stvoriti do pet različitih mapa za chat, koje će se pojaviti kao ikone u obliku tableta na vrhu ekrana. Možete ih preimenovati prema svojim željama, označiti sve razgovore u mapi kao pročitane i dodati razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice u mape za razgovor.

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Ne postoji ograničenje broja razgovora koje možete uključiti u mapu. Međutim, možete dodijeliti jedan chat u više mapa.

Važno je napomenuti da će mape za chat biti dostupne korisnicima s više od 10 chatova u aplikaciji. Neće podržavati određene chatove kao što su skriveni chatovi, poruke s Viber Paya, tvrtke i interakcije s korisnicima. Ako nisu vidljive, možete aktivirati mape dodirom na dugme Više na glavnom ekranu za chat > ​​Upravljanje mapama.

Viber za 30 dana uvodi velike promjene, evo ko može ostati bez naloga

Viber za 30 dana uvodi velike promjene, evo ko može ostati bez naloga

Uz navedeno, Folders nije prva ponuda kompanije u industriji. Funkcija je dostupna na Telegramu od 2020. godine , gdje također možete dijeliti svoje mape za chat s drugim korisnicima. Tek treba stići na jednu od najvećih platformi za razmjenu poruka, WhatsApp.

Platforma u vlasništvu Meta trenutno vam omogućava filtriranje nepročitanih poruka na ekranu za chat. WhatsApp također testira funkciju koja će vam omogućiti filtriranje grupnih razgovora i poruka od kontakata, javlja Bajtbox.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije