Veš mašina i sušilica koja misli i čisti umjesto vas, a veš održava savršeno mekanim!

1
Promotivni tekst
Veš mašina i sušilica koja misli i čisti umjesto vas, a veš održava savršeno mekanim!
Foto: Gorenje / Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša

Zar ne bi bilo sjajno kada bi mašine za veš bile u stanju da misle o pranju veša umjesto nas, posebno u trenucima kada smo mi zaokupljeni drugim stvarima? Kada bi nam pomagale da uštedimo vrijeme, novac i čak zaštitimo životnu sredinu? Vjerujemo, pogađate - pronašli smo takve! Proizvedene su u Evropskoj uniji, vrlo detaljno i održivo dizajnirane, sa garancijom od 10 godina na Inverter motor.

Ali, krenimo od početka…

Najčešći uzrok nastanka i širenja jedne od svakodnevnih pojava u svim domaćinstvima - onog "teškog" mirisa iz veš mašine - jeste buđ, koja se skuplja u bubnju i gumi između bubnja i vrata. Predložena rješenja najčešće zahtijevaju vaše angažovanje, da dodate sodu bikarbonu ili sirće, ručno perete ladicu za deterdžent i omekšivač ili dubinsko čišćenje dodatnim pranjima.

Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša već nude rješenje koje će vaš uređaj održavati čistim i urednim, bez vaših dodatnih aktivnosti. Efikasne, ekonomične i održive, one pomažu domaćinstvu da postane jednostavno i čisto i da naša odjeća duže sačuva mekoću i lijepo miriše.

Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša
Foto: Gorenje / Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša

Potpuno nova napredna linija Gorenje WaveActive mašina za pranje veša sa AirDry funkcijom suši vaš bubanj i ladicu za deterdžent ispuhujući vodu i otklanjajući buđ i neprijatne mirise, ostavljajući vam samo divan miris svježine, bez obzira na to koliko često perete veš.

Napredni program pranja parom ExtraHygiene, uklanja do 99,9% bakterija i buđi iz vašeg veša pomoću pranja na pari i visokim temperaturama. Ove dvije funkcije su savršena kombinacija da mašinu za pranje veša održite čistom i svježom svaki put, bez potrebe da je ručno perete. Nećete više morati da razmišljate da li ste je dovoljno dugo izluftali i osušili iznutra, niti da li će vam se stvari osjećati neprijatno nakon pranja.

Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša
Foto: Gorenje /Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša

Dodatna funkcija koja će olakšati i pojednostaviti život jeste aplikacija ConnectLife, daljinska funkcija kojom možete pokrenuti, zaustaviti i kontrolisati mašinu za pranje veša gdje god da se nalazite. Pored toga, ConnectLife funkcija vam pruža mogućnost da dobijete poruku o statusu rada, dodatnim programima pranja i drugim pogodnostima. Aplikacija je jednostavna za skidanje i korištenje, a u vašim dnevnim obavezama savršeno će poslužiti kao asistent u kućnim poslovima.

Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša
Foto: Gorenje / Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša

Bez obzira na to koliko nam pranje veša djelovalo kao jednostavan i nezahtjevan posao, nekada je potrebno uraditi malo više od ubacivanja garderobe i uključivanja mašine. Uz NatureDry tehnologiju vaši najosjetljiviji komadi bit će sušeni na nižim temperaturama, kao da se suše napolju, samo mnogo brže i udobnije. Možete biti mirni, jer vaši omiljeni komadi garderobe dobijaju najsavremeniji tretman koji smanjuje skupljanje materijala za 50%. Specijalni senzor za temperaturu omogućava nježno sušenje svih tipova odjeće, čak i delikatnih tkanina, vune ili sportske opreme. Sve ove funkcije rade zajedno kako bi vam pružile najbolji mogući rezultat sušenja i kako bi učinile vašu odjeću mekanom i 99,9% bez bakterija.

Odaberite jednu od opcija i nikada više ne morate da se brinete oko veša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije