Već 17 godina koristi legendarni telefon Nokia 3310

Radiosarajevo.ba
Već 17 godina koristi legendarni telefon Nokia 3310
Dave Mitchell i dalje koristi telefon Nokia 3310, koji je kupljen u 2000. godini.

Uprkos činjenici da je telefon kod njega već 17 godina i da je mnogo puta “preživio” razne nezgode, on je i dalje u savršenom stanju. Ono najbolje od svega je činjenica da je bateriju mobitela dovoljno puniti jednom u deset dana, piše britanski Metro.

Uprkos zadirkivanja drugih, Mitchell je ostao vjeran svom prijatelju. Sin mu je za rođendan poklonio novi mobitel, ali ga on rijetko koristi. Jedan od razloga je i činjenica da mu nedostatak pristupa internetu daje slobodu i tako više vremena provodi u društvu dragih ljudi.

"Ako mi je dosadno i želim da malo vremena provedem koristeći mobitel, onda igram zmije na telefonu. To je odlična igrica! Ljudi me često čudno gledaju kada mi zvoni telefon. Smiju se jer nosim stari telefon, ali ja sam taj koji će se zadnji smijati. Oni su u strahu da im ekran ne napukne,a meni je telefon ispao…pa ne znam ni ja više koliko puta, ali je i dalje kao nov!", kazao je Mitchell.

Mitchell dodaje da će i dalje koristiti ovaj telefon, sve dok se ne pokvari, a za to će trebati još dosta vremena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije