Uzbudljiva Samsung promocija: Uz najnoviji sat Galaxy Watch6 stižu slušalice na poklon

0
Promotivni tekst
Uzbudljiva Samsung promocija: Uz najnoviji sat Galaxy Watch6 stižu slušalice na poklon
Foto: Samsung / Uz najnoviji sat Galaxy Watch6 stižu slušalice na poklon

Nova serija Samsung pametnih uređaja predstavljena je na velikom godišnjem Unpacked eventu. Najnovije izdanje satova Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic donosi nam nove i jednostavne načine za praćenje zdravlja i dobrobiti direktno sa ručnog zgloba, a odmah po globalnom predstavljanju uslijedila je uzbudljiva promocija koja zaljubljenicima u Samsung uređaje pruža mogućnost da uz kupovinu sata dobiju vrijedan poklon.

Kako do poklona?

Prednarudžbom Samsung pametnog sata nove generacije u periodu do 10. augusta, kupac na poklon dobija pametne slušalice Samsung Galaxy Buds2 u crnoj boji. Nakon kupovine sata Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic, neophodno je da se do 4. septembra registruje na www.samsung.ba i sačeka dostavu poklona na adresu.

Kupovina se može izvršiti isključivo kod ovlaštenih Samsung prodajnih partnera: BH Telecom, HT Eronet, Ekupi, Sancta Domenica, Domod, Tehnomag, Fontele, Univerzalno, Imtec, CPU, Telnet, 3D box, IQ mobile, Genelec, Plus.ba i Zvuk i slika.

Zašto odabrati Galaxy Watch6?

Svaka nova generacija Samsung pametnih satova donosi novitete za pozitivne promjene našeg svakodnevnog života. Ono po čemu se nova generacija satova ističe svakako su fokusiranje na kvalitetniji san, bolje razumijevanje našeg opšteg fizičkog stanja, kao i savjeti za ishranu.

U kombinaciji sa prefinjenim dizajnom, većom snagom i bogatijim izborom prilagodljivih funkcija, dobijamo veći ekran, živopisnije boje, jači procesor i memoriju, ali i veću bateriju i manju potrošnju. Izuzetno brzo punjenje dodatni je šlag na ovoj torti.

Zašto su Galaxy Buds2 idealan poklon?

Lijepe, udobne i s dugotrajnom baterijom - to su Samsung bežične slušalice Galaxy Buds2. Njihov idealno izbalansiran zvuk i aktivno poništavanje buke iz okoline pružaju mogućnost da se izgubite u onom što volite. Bilo da želite uživati u muzici, razgovorima, filmovima, igricama ili nekom drugom sadržaju, možete biti sigurni u besprijekornu povezanost sa vašim satom i telefonom. Kristalno jasan zvuk uz prilagodljivu opciju ambijentalnog zvuka čini ove slušalice idealnim poklonom kojem se svi raduju.

Iskoristite savršenu sinergiju najnovijeg Samsung pametnog sata i Samsung Galaxy Buds2 slušalica i doživite vrhunski spoj tehnologije, udobnosti i funkcionalnosti za svaki trenutak vašeg života!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije