Tinder pokreće novu ekskluzivnu pretplatu koja mjesečno košta skoro 1000 KM

0
Radiosarajevo.ba
Tinder pokreće novu ekskluzivnu pretplatu koja mjesečno košta skoro 1000 KM

Tinder, slavna platforma za upoznavanje pokreće novu, ekskluzivnu uslugu pretplate koja će biti dostupna samo uz pozivnicu.

Za cijenu od 499 dolara (921 KM) mjesečno, možete dobiti pristup Tinder Selectu (ako dobijete pozivnicu). Bloomberg kaže da će usluga biti ponuđena samo najaktivnijim korisnicima koji će moći slati i poruke ljudima s kojima se ne "poklapaju".

Tinderov glavni direktor usluga Mark Van Ryswyk izjavio je: "Znamo da postoji grupa visoko angažiranih i aktivnih korisnika koji žele vidjeti učinkovitije načine za pronalaženje veza. Stoga smo se tokom proteklih nekoliko mjeseci obavili opsežna testiranja i dobili povratne informacije od ove publike kako bismo razvili potpuno novu ponudu."

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Tinder će objaviti pozivnice tijekom sljedećih mjeseci. Ali, ako budete jedan od sretnika koji su pozvani na Tinder Select, morat ćete proći njihov sistem provjere od pet tačaka: Vaša profilna slika mora biti verificirana, morate imati četiri dodatne fotografije na računu, biografiju, najmanje pet navedenih interesa i ono što tražite na aplikaciji.

Uspješni kandidati dobit će značku Select na svojoj profilnoj slici, ali to možete sakriti ako ne želite da drugi znaju da izdvajate skoro hiljadu maraka mjesečno da biste "povlačili lijevo ili desno". Ko bude na Tinder Selectu imat će i 'povećanu vidljivost' profila drugim korisnicima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije