ShiftWear su budućnost: Tenisice koje možete kontrolirati pomoću smartphonea

Radiosarajevo.ba
ShiftWear su budućnost: Tenisice koje možete kontrolirati pomoću smartphonea
Tehnologija svakodnevno sve više preuzima naš život i uključena je u gotovo svaku njegovu poru, te je prosto nemoguće danas zamisliti život bez bilo kakvog ekrana. No, da li ste ikada sanjali da ćete nositi digitalnu obuću?

Zahvaljujući ShiftWearu od sada je to i moguće, jer je ovaj brend predstavio svoj novi proizvod - tenisice čiji izgled možete mijenjati pomoću svog smartphonea, prenosi TechBlook.

Riječ je o digitalnim tenisicama, koje kontrolirate pomoću smartphonea, a koje u sebi imaju ugrađen ekran pomoću kojeg na jednostavan način možete mijenjati njihov izgled. Jednostavno, pomoću WiFi ili Bluetooth mreže povežete se s ovim tenisicama i sve što je potrebno nakon toga jeste da izaberete dizajn svoje obuće koju želite nositi tog dana.

Ove tenisice su također otporne na vodu i prljavštinu te nećete imati problema s njihovim održavanjem, a zanimljivo je i to da, pored standardnog punjača, imaju opciju i da se pune dok koračate, što njihovu upotrebu znatno olakšava.

Od sada i bukvalno možemo reći kako koračamo u budućnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije