Stručnjaci zabrinuti zbog širenja: Šta su to majmunske boginje i koji su simptomi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drale

Zasto presucujete da se epidemija javila medju LGBT populacijom i da su trenutno samo zarazeni homoseksualci???

@Drale

Zasto presucujete da se epidemija javila medju LGBT populacijom i da su trenutno samo zarazeni homoseksualci??? ka Drale Kao što su mislili 70 i 80-tih da samo homoseksualci mogu imati SIDU i HIV pozitivni.

Derparedosi

Zasto presucujete da se epidemija javila medju LGBT populacijom i da su trenutno samo zarazeni homoseksualci??? ka Drale Kao što su mislili 70 i 80-tih da samo homoseksualci mogu imati SIDU i HIV pozitivni. ka @Drale<< nisu mislili nego je i bilo tako pa su onda homoseksualci širili SIDU i drugima.

@Drale

nisu mislili nego je i bilo tako pa su onda homoseksualci širili SIDU i drugima. ka Derparedosi<<Ma jel a kažu da je bolest prešla od šimpanze i da su dobili jedan bračni par muži žena. Tako ljudi pišu

Drale

Jer su jeli majmunsko meso

tacno!

Zasto presucujete da se epidemija javila medju LGBT populacijom i da su trenutno samo zarazeni homoseksualci??? ka Drale Kao što su mislili 70 i 80-tih da samo homoseksualci mogu imati SIDU i HIV pozitivni. ka @Drale<< nisu mislili nego je i bilo tako pa su onda homoseksualci širili SIDU i drugima. ka Derparedosi<<... zato sto su krili da su gay pa renosili svojim zenama, a one trudne prenosile djeci i sve tako u nadalje...a davali su i krv..

Kazu

da se prenosi seksualnim kontaktom sa zarazenim majmunom... srecom iako je kod nas majmuna kooiko hoces, niko ne je8e, obzirom na ogromnu prodaju lijekova za prostatu, erekciju i steroida.. kazu sto veci misici to manja cuna..

/ Najnovije