Stjuardesa otkrila genijalan trik: Kako jednostavno možete napuniti telefon bez punjača

2
Radiosarajevo.ba
Stjuardesa otkrila genijalan trik: Kako jednostavno možete napuniti telefon bez punjača
Foto: PIxabay / Ilustracija

Kada se na putovanju suočite s nedostatkom punjača za mobitel, ne očajavajte! Esther Sturrus, stjuardesa koja je postala popularna na TikToku zbog svojih korisnih savjeta za putovanja, podijelila je genijalan trik koji će vam pomoći da napunite telefon čak i bez punjača.

U svom videu s hotelskim trikovima, Esther je otkrila da možete iskoristiti USB kabel i napuniti svoj telefon izravno preko televizora u hotelskoj sobi. Ovaj trik može biti spas u situacijama kada ste zaboravili ili izgubili punjač, pružajući vam mogućnost punjenja bez odlaska u predvorje hotela ili kupnje novog punjača.

Osim ovog trika, Esther je podijelila još nekoliko korisnih savjeta za putovanja, uključujući korištenje vješalice za odjeću za brtvljenje praznina na zavjesama te umatanje daljinskog upravljača u kapu za tuširanje radi izbjegavanja klica.

Utvrđen identitet mladića koji se utopio u bazenu   

Utvrđen identitet mladića koji se utopio u bazenu  

Također je otkrila da možete koristiti bilo koju karticu u hotelskoj sobi za uključivanje svjetla ili klime.

Esther Sturrus nastavlja oduševljavati svojim korisnim savjetima za putovanja, pružajući putnicima rješenja za svakodnevne izazove na putovanjima. Njezini savjeti postaju sve popularniji među putnicima diljem svijeta, pružajući im praktične i jednostavne trikove za ugodnije putovanje, piše Mirror

@esthersturrus

Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije