Šta će reći Putin: Pogledajte u čemu su ruski kozmonauti stigli na ISS

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica

Samo je Anto Pavelić u NDH i Radio Sarajevo korite riječ "kozmonauti".

Gagi

A majko mila dokle ide vas... Pa ovo su zvanicne boje Ruskih kosmonauta vec 70 god, zuta boja simbolizuje sunce, ahahhaha kakvi ste vi... Opet prenosite LAZI sa BBC-a, zato su se kosmonauti oglasili i ismijali i vas i one lazljivce u NATO. I JOS NESTO KOGA VI POKUSAVATE UBJEDITI DA SU RUSI PROTIV PUTINA I RUSIJE, I DA SU ZA UKRAJINU I NATO? TO DA NIJE SMJESNO STA RADITE BILO BI ZALOSNO, I INFO IZ PRVE RUKE, U RUSIJI JE SVE ISTO NAROD PDRZAVA OPERACIJU U UKRAJINI, CAK VECINA TRAZI DA SE IDE U POLJSKU AKO VAS BAS INTERESUJE.

Vaki

Smjesno Kosmonauti koriste zuta odjela vec dugi niz godina, na RT su cak ismijali nato i ukrajinu sto su izmislili da su obukli skafandere u znak podrske ukrajini, cak sta vise na skafandere su naljepili slova Z... A ovi ameri su jadni nasi ruski prijatelji ce nam dati da idemo sa njihovim raketama na njihovu stanicu, a mi njima ne damo nista i jos nagovaramo i prijetimo drugim da im uvedu sankcije...VAZI. Rusija je zvanicno posle ove misije zabranila amerima da koriste njene rakete i svemirske stanice

/ Najnovije